Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Тренер з Горохівщини чіплявся до 14-річної: подробиці змагань, які закінчилися затриманням

Як з’ясувала закарпатська поліція, того дня тренер зайшов у кімнату спортсменок, побачив дівчинку в халаті та став чіплятися до неї, на крики інших дівчаток не реагував.

Фото Закарпатська поліція.

Тренер з Горохівщини чіплявся до 14-річної: подробиці змагань, які закінчилися затриманням

Минулої суботи замість радісних новин про чергову перемогу на боксерському ринзі вихованок тренера Горохіської КДЮСШ імені Олександра Баламута Набіжана Артикова в Ужгороді примчала шокуюча звістка: вихователь затриманий поліцією за підозру в сексуальному насильстві

Як volyn.com.ua стало відомо з власних джерел, Набіжан Артиков із командою боксерів у складі 9 дівчат виїхав на Закарпаття 7 березня. Звісно, у кожної з його вихованок було багато мрій про перемогу на чемпіонаті України. Її, до слова, цього разу вибороли Вікторія Захарчук і Наталія Годик, здобувши в своїх вагових категоріях другі місця.  

Про домагання 14-річна дівчина спочатку розповіла мамі, яка й викликала поліцію.

13 березня горохівчани, які проживали в готелі «Закарпаття», разом із тренером  уже мали виїжджати додому, але зі змагань діти повернулися додому без тренера, а під супроводом поліцейських. Тим часом тамтешній журналіст Віталій Глагола повідомляв: «Про домагання 14-річна дівчина спочатку розповіла мамі, яка й викликала поліцію. Тренера, громадянина Казахстану, поліція виявила на тому ж поверсі. Наразі його затримали. Проти тренера порушено кримінальне провадження за статтею 153 Кримінального Кодексу України за статтею «Сексуальне насильство». 

Реклама Google

Інформацію про затримання тренера у коментарі «Суспільному» підтвердила речниця поліції Закарпатської області Ганна Дан.  

Читайте також Тренер горохівської школи домагався 14-річної дівчинки​.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel