Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Пішов на*уй»: Арестович неадекватно відреагував на прохання перейти на українську

Спікер ТКГ обматюкав користувача соцмереж.

Фото з фейсбук-сторінки Олексія Арестовича.

«Пішов на*уй»: Арестович неадекватно відреагував на прохання перейти на українську

Спікер ТКГ та радник з інформполітики голови української делегації у Мінській групі Олексій Арестович обматюкав користувача соціальної мережі, коли той попросив його перейти на державну

Арестович російською мовою розповів про складнощі двох останніх засідань ТКГ. Коротка словесна перепалка сталася під постом Арестовича у Facebook. Наразі допис змінено, проте скріншоти опублікували Perepichka News, передає УНІАН.

Арестович відповів досить коротко: «Пішов на*уй». Але потім, схоже, передумав і видалив коментар, зазначають у Telegram-каналі.

Арестович російською мовою розповів про складнощі двох останніх засідань групи.

«Хочете зрозуміти, чим ми тут займаємося? Українська делегація у ТКГ – це як перемовник, який утримує терориста розмовами, поки спецназ підбирається, щоб заспокоїти його надовго», – написав він.

Читайте також: «Навмисно переходжу на російську»: професор відомого університету порівняла закон про мову з раковою клітиною (Фото).

Під дописом у спікера української делегації наполегливо попросили перейти на державну, адже той представляє у переговорах з Росією Україну: «Пане, це ж саме – українською. Ви ж стверджуєте, що знаходитесь у складі УКРАЇНСЬКОЇ делегації».

На що Арестович відповів досить коротко: «Пішов на*уй». Але потім, схоже, передумав і видалив коментар, зазначають у Telegram-каналі.

 

 Що відомо про Арестовича

  • 28 жовтня Леонід Кравчук схвалив кандидатуру Олексія Арестовича на посаду радника делегації з інформаційної політики з повноваженнями «єдиного голосу» щодо інформування ЗМІ, міжнародних партнерів та українців.
  • Арестовичу – 45 років. Народився він у Грузії, навчався у київській школі, потім вступив на біофак КНУ імені Тараса Шевченка, пізніше – в Одеський інститут сухопутних військ. Також вивчав психологію у російській школі «Человек среди людей» й теологію у Київському інституті святого Томи Аквінського.
  • З 1999 по 2005 роки працював у ГУ розвідки під керівництвом Ігоря Смешка.
  • Працював актором у Київському театрі-студії «Чорний квадрат». Знявся в епізодичних ролях в українських та російських фільмах.
  • Проводить психологічні семінари і тренінги.

 

Telegram Channel