Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волиняни, які зробили щеплення залишками вакцини від COVID-19, розповіли як почуваються

Олексій Кушнєр вакцинувався, і не шкодує.

Фото Суспільного.

Волиняни, які зробили щеплення залишками вакцини від COVID-19, розповіли як почуваються

Вакциновані розповіли про самопочуття

Станом на 16 березня 133 волинянина скористалися електронним записом через спеціальну google-форму на щеплення залишками доз вакцин.

Про це Суспільному повідомив директор Волинського центру громадського здоров'я Сергій Новосад.

Вакцинували з цього списку сімох жителів області.

Загалом щепилися вакциною Oxford/AstraZeneca (Covishield) на Волині станом на ранок 16 березня 1 813 осіб, розповів начальник управління охорони здоров'я ОДА Роман Рудоквас.

Форму для онлайн-запису розробили в центрі громадського здоров'я Волині.

Про можливість щепитися від COVID-19 додатковим групам людей дізнався волинянин Олексій Кушнєр. Каже: побачив інформацію про онлайн-реєстрацію на вакцинацію в Інтернеті, а отому знайшов і заповнив відповідну форму на сайті облдержадміністрації. За словами чоловіка, за декілька днів йому телефоном повідомили про можливість отримати вакцину.

Після вакцинації, розповів атовець Олексій Кушнєр, піднялася температура тіла до 37 градусів. Каже: сьогодні почуває себе добре.

Форму для онлайн-запису розробили в центрі громадського здоров'я Волині, розповів директор Волинського обласного центру громадського здоров'я Сергій Новосад. Очільник закладу говорить: іноді буває, що наприкінці робочого дня в лікарів лишається декілька не використаних доз. Каже: в такому разі дозволено залучати відомих особистостей, щоб робити промоцію вакцинації.

Читати також: На Рівненщині у «швидкій» помер пацієнт з коронавірусом 

 

 

 

 

 

Джерело: Суспільне Волинь
Telegram Channel