Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинські ветерани АТО/ООС долучились до вакцинації від коронавірусу

Уже вакциновали понад 20 ветеранів-військовослужбовців війни на Сході України.

Фото Волинської ОДА.

Волинські ветерани АТО/ООС долучились до вакцинації від коронавірусу

До вакцинальної кампанії на Волині долучилися ветерани АТО/ООС

Так, 16-17 березня першу дозу вакцини Covishield/AstraZeneca отримали ветерани АТО/ООС, які власним прикладом хочуть показати, що вакцинація є безпечною та необхідною у боротьбі з таким небезпечним захворюванням, як COVID-19, - інформують у Волинській ОДА.

Нагадаємо, що відповідно до дорожньої карти з впровадження вакцинації проти COVID-19 внесли зміни наказом Міністра охорони здоров’я України Максима Степанова від 11 березня 2021 року № 443.

«Хто, як не ми ветерани війни на Сході України, маємо показати приклад волинянам, – зазначає Андрій Омельчук.

Згідно з цими змінами для популяризації вакцинації рекомендується залучати публічних та громадських діячів. А саме, ветеранів АТО/ООС, народних депутатів України, керівників центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій, обласних рад, органів місцевого самоврядування, лідерів і представників релігійних організацій, видатних письменників, журналістів, спортсменів, музикантів, акторів, співаків, інших діячів сфери культури, які старші 60 років.

Відтак, 16 березня 2021 року до вакцинації долучилися волинські військовослужбовці ветерани АТО/ООС. Уже вакциновали понад 20 ветеранів-військовослужбовців війни на Сході України.

За словами, ветерана АТО/ООС Андрія Омельчука, який сьогодні теж отримав першу дозу вакцини, щеплення є необхідним та важливим методом захисту від коронавірусної інфекції.

«Хто, як не ми ветерани війни на Сході України, маємо показати приклад волинянам, – зазначає Андрій Омельчук.

Читайте також: Які права та пільги мають ветерани нинішньої війни

Telegram Channel