Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Польщі викрили українців, які незаконно займались працевлаштуванням інших на роботу

Працевлаштуванням займались люди, які самі працювали нелегально.

Фото Газета 2000.

У Польщі викрили українців, які незаконно займались працевлаштуванням інших на роботу

Прикордонники виявили майже 20-х українців, які нелегально працювали на підприємствах в Колобжегу

Під час перевірки кошалінської агенції праці загалом виявили 22-х іноземців, які були працевлаштовані в цій посередницькій фірмі з порушенням й фактично працювали нелегально. 

Про це повідомляє Yavp.pl.

Переважна більшість з них – це громадяни України. Вони через агенцію нелегально працювали в будівельномі та готельному секторах Колобжегу. Люди не мали необхідних договорів та дозволів на роботу або виконувати роботу на інших умовах, ніж було зазначено в дозвільних документах.

Люди не мали необхідних договорів та дозволів на роботу або виконувати роботу на інших умовах, ніж було зазначено в дозвільних документах.

Більше того, виявилося, що двоє працівників керуючої ланки агенції праці, також громадяни України, й самі не мали документальних дозволів на виконання роботи в Польщі. Їх мають зобов'язати до виїзду з країни. Додатково власників агенції покарають штрафами й скерують до суду справу проти них. 

Реклама Google

Нагадаємо, співробітники прикордонної служби в Гдині виявили майже 50-х українців, які нелегально працювали на рибопереробному заводі.

Читати також: У квітні на Волині запустять систему аеромедичної евакуації

Джерело: Уavp.pl.
Telegram Channel