Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Батько звинувачує лікарів у смерті 9-річного сина

Відкрито кримінальне провадження.

Фото Чернівецька ОДА.

Батько звинувачує лікарів у смерті 9-річного сина

Для перевірки інформації, з’ясування всіх обставин і надання правової оцінки діям лікарів слідчі розпочали досудове розслідування

У Чернівцях поліція розслідує обставини смерті 9-річного хлопчика, у якого діагностували важку двобічну пневмонію, батьки дитини звинувачують медиків у неналежному виконанні своїх професійних обов'язків.

Про це повідомляє місцева поліція.

Батьки викликали карету швидкої медичної допомоги, яка доставила малолітнього до лікарні. Пізніше, цього ж дня, хлопчик помер у реанімаційному відділенні.

Читайте також: Після щеплення від коронавірусу померла 27-річна медсестра (Відео).

18 березня до Чернівецького районного управління поліції звернувся 45-річний чернівчанин. Чоловік повідомив, що в ніч на 15 березня у його 9-річного сина погіршилося самопочуття. Батьки викликали карету швидкої медичної допомоги, яка доставила малолітнього до лікарні. Пізніше, цього ж дня, хлопчик помер у реанімаційному відділенні.

За вказаним фактом слідчі Чернівецького районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 140 (Неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником) Кримінального кодексу України.

Telegram Channel