Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Міський голова Луцька: «Так, асфальт зійшов разом зі снігом. Але не всюди»

«На весь ремонт, який здійснювався в цьому році методом сухого асфальту, витрачено орієнтовно 200 тисяч гривень».

Волинь-нова

Міський голова Луцька: «Так, асфальт зійшов разом зі снігом. Але не всюди»

Ігор Поліщук розповів, скільки грошей витратили в цьому році на латання ям методом так званого сухого асфальту

Мер, зокрема, заявив у відеозверненні:

«Дуже часто можна почути, що асфальт зійшов разом зі снігом. Хочу сказати, що на деяких дорогах утворилась велика кількість ям, але також хочу звернути увагу, що на деяких дорогах, які були капітально відремонтовані за останні 4 роки – це і вулиця Липинського, і вулиця Ківерцівська, і проспект Василя Мойсея, і кільце біля історичного факультету, і вулиця Героїв Крут, інші вулиці, які були відремонтовані, - жодних ям після зими ви не знайдете.

Думаю, що це розумні гроші, завдяки яким найбільші проблеми вирішуються

Зараз у зв’язку з тим, що через погодні умови не працюють асфальтні заводи, і нема можливості повноцінно приступити до ремонту доріг, ми виправляємо ситуацію шляхом вкладання так званого сухого асфальту. Дуже часто доводиться чути, що на ямковий ремонт списано багато мільйонів.

Реклама Google

Хочу сказати, що весь ремонт, який був здійснений методом сухого асфальту, робився у першу чергу для безпеки дорожнього руху. Для того, щоб водії не потрапили колесом в яму, не об’їздили її по зустрічній смузі. На весь ремонт, який здійснювався в цьому році методом сухого асфальту, витрачено орієнтовно 200 тисяч гривень. Думаю, що це розумні гроші, завдяки яким найбільші проблеми вирішуються», - сказав Ігор Поліщук.

Читайте також Як ставляться лучани до введення жорсткого карантину (Відеоопитування)​.

Telegram Channel