Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
В Японії покарали робітницю, яка йшла з роботи на дві хвилини раніше

Покарали 7 осіб.

Фото зі сайту: enovosty.com.

В Японії покарали робітницю, яка йшла з роботи на дві хвилини раніше

Жінка хотіла встигнути на автобус додому

10 березня Управління освіти міста оголосило, що покарало ряд співробітників, серед яких була і чиновниця, за те, що вони покинули офіс на дві хвилини раніше. Про це повідомляють Економічні новини з посиланням на Soranews24.

В цілому, Рада з освіти виявила 316 випадків дострокового відходу зі школи з травня 2019 року по січень 2021 року, в яких брали участь сім співробітників. Очільницею школи виявилася 59-річна жінка, що відповідає за відвідуваність, яка працювала на рівні консультанта у відділі безперервного навчання.

Серед інших постійних порушників були 27-річний чоловік-директор і жінка 60-ти років, обоє отримали письмові догани.

В результаті консультанта, відповідального за журнал приходу і відходу співробітників, покарали дисциплінарно. Як пише видання, серед інших постійних порушників були 27-річний чоловік-директор і жінка 60-ти років, обидва отримали письмові догани.

Читайте такожОчільник СБУ на Волині заробляє 48 тисяч на місяць

За даними Ради з освіти, коли їх запитали, чому вони закінчили роботу до призначеного часу закінчення робочого дня, співробітники відповіли, що «хочуть повернутися додому раніше».

Відзначимо, що в Японії існує традиція, що якщо ви не приходите на прийом на десять хвилин раніше, значить, ви спізнюєтеся.

Telegram Channel