Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На підтримку Стерненка: у Києві активісти облили Офіс президента фарбою (Фото)

Волинь-нова

На підтримку Стерненка: у Києві активісти облили Офіс президента фарбою (Фото)

Окрім цього, активісти намагалися підпалити вивіску «Президент України» на будівлі

Прихильники активіста Сергія Стерненка під час акції біля Офісу президента в Києві запалили фаєри та кидають шумові гранати.

Також вони облили будівлю ОП фарбою, – повідомляє УНІАН.

Окрім цього, активісти намагалися підпалити напис «Президент України» на будівлі. Також активісти розбили скло у дверях будівлі Офісу президента, а в розбиті двері закидали фаєри та димові шашки. Один з фаєрів залетів на балкон будівлі.

Активісти намагалися підпалити напис «Президент України» на будівлі. 

Учасники акції скандують «Аваков - чорт», «Свободу політв'язням», «Стерненку - волю», «Зеленський, не мовчи!», а також «Справедливість - Стерненку, справедливість - усім!».

 

 

 

 

 

 
 

 Нагадаємо, сьогодні, 20 березня, біля будівлі Офісу президента України зібралися учасники акції на підтримку засудженого до 7 років в'язниці активіста Сергія Стерненка.

Також нагадаємо, 23 лютого Приморський райсуд Одеси призначив Стерненку покарання у вигляді позбавлення волі на 7 років і 3 місяці з конфіскацією половини майна у справі про викрадення місцевого депутата, учасника антимайдану Сергія Щербича.

Його і ще одного обвинуваченого у справі Руслана Демчука взяли під варту в залі суду і відвезли до СІЗО, де вони перебуватимуть до набуття вироком законної сили. 19 березня суд в Одесі відхилив апеляцію на вирок Стерненку і залишив його під вартою. Крім того, Приморський райсуд Одеси з вересня 2020 року розглядає справу про обвинувачення Стерненка в умисному вбивстві Івана Кузнєцова, який напав на нього, і незаконному носінні холодної зброї.

Джерело: УНІАН
Telegram Channel