Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Биті вікна та розмальований фасад: який вигляд має Офіс Президента після нічної акції (Фото)

Офіс Президента постраждав від вандалізму.

Фото УНІАН.

Биті вікна та розмальований фасад: який вигляд має Офіс Президента після нічної акції (Фото)

Фасад будівлі розмальований написами і залитий червоною фарбою

Офіс президента постраждав від вандалізму з боку учасників вчорашньої акції на підтримку Сергія Стерненка. т Про це свідчать фото і відео з місця подій.

На них можна бачити, що фасад будівлі розмальований написами і залитий червоною фарбою. Крім того, вчора ввечері у дверях ОП вибили вікна.

Учора ввечері у дверях ОП вибили вікна.

На місці чергує поліція і Нацгвардія. 

Нагадаємо, акція в підтримку Сергія Стерненка на знак протесту проти його ув'язнення розпочалася 20 березня о 19:00 – у день його народження. Учасники скандували: «Зеленський, не мовчи!», а також: «справедливість - Стерненку, справедливість - всім!».

Протестуючий висунули вимоги до президента Володимира Зеленського: відправити у відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, генерального прокурора Ірину Венедиктову, звільнити з-за ґрат Стерненка та Андрія Антоненка, а також ввести санкції проти Андрія Портнова. Учасники протестів палили фаєри і кидали їх у бік поліцейських. Крім того, вони розмалювали вхідні двері і стіни офісу президента, а також розливали червону фарбу.

 
 

Також нагадаємо, 23 лютого Приморський райсуд Одеси призначив Стерненку покарання у вигляді позбавлення волі на 7 років і 3 місяці з конфіскацією половини майна у справі про викрадення місцевого депутата, учасника Антимайдану Сергія Щербича.Стерненка і ще одного обвинуваченого у справі - Руслана Демчука - взяли під варту в залі суду і відвезли в СІЗО, де вони перебуватимуть до набрання вироком законної сили. 19 березня суд в Одесі відхилив апеляцію на вирок Стерненку і залишив його під вартою. Крім того, Приморський райсуд Одеси з Вересня 2020 року розглядає справу про звинувачення Стерненка в умисному вбивстві громадянина Івана Кузнєцова і незаконному носінні холодної зброї.
 

 

 

 

Джерело: УНІАН
Telegram Channel