Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Прокуратура порушила кримінальні справи проти 23 російських артистів, яких звинувачують у незаконному в’їзді в окупований Крим

Так їм і треба!

Ілюстрація pravda.com.ua

Прокуратура порушила кримінальні справи проти 23 російських артистів, яких звинувачують у незаконному в’їзді в окупований Крим

Виступали на відкритті незаконно збудованого мосту через Керченську протоку

За процесуального керівництва прокуратури Автономної Республіки Крим розпочато кримінальне провадження щодо 23 російських артистів, яких звинувачують у незаконному в’їзді в окупований Росією Крим.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на прокуратуру АР Крим.

«За фактом незаконного в’їзду\виїзду з\на окупований півострів 23 російських артистів, що прямували до Криму для виступу на концерті з нагоди відкриття незаконно побудованого мосту через Керченську протоку.

За фактом незаконного в’їзду\виїзду з\на окупований півострів 23 російських артистів, що прямували до Криму для виступу на концерті з нагоди відкриття незаконно побудованого мосту через Керченську протоку.

Кримінальне провадження розпочато за зверненням голови ГО «Євромайдан-Крим» Сергія Мокренюка. Протиправні дії зазначених громадян Російської Федерації кваліфіковано за ч. 2 ст. 332-1 КК України, досудове розслідування буде здійснюватися СУ ГУ СБУ в АР Крим».

Читайте також: Підтримуємо позачергове засідання Верховної Ради, але за умови розгляду дійсно важливих питань – заява «ЄС».

Telegram Channel