Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині горіла хата: вогонь знищив меблі та техніку

Подробиці інцидентів встановлюються.

Фото BBC.

На Волині горіла хата: вогонь знищив меблі та техніку

24 березня рятувальники ліквідували 5 пожеж, що трапилися у житловому секторі та на відкритих територіях у Володимир-Волинському, Шацькому, Турійському районах та в місті Нововолинську

Зокрема, о 04:22 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному житловому будинку в місті Володимирі-Волинському на вулиці Василівській.

Про це повідомляє Управління ДСНС у Волинській області.

Вогонь, що виник в приміщенні котельні, поширився на обладнання котельні, речі побутового використання та сягнув перекриття.

О 04:25 до місця виклику прибули рятувальники 7-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира-Волинського у складі двох відділень. З’ясувалося, що вогонь охопив меблі та побутову техніку, поширився на стіни, вікна й перекриття. О 04:42 рятувальники локалізували пожежу, о 05:06 – ліквідували. Імовірно, пожежа трапилася внаслідок короткого замикання електромережі.

Близько 9-ої години трапилася пожежа у житловому будинку з піноблоків у селі Світязь Шацького району. Повідомлення про пожежу надійшло о 09:20. О 09:31 до місця виклику прибули працівники 11-ої державної пожежно-рятувальної частини смт Шацька. Згодом їм на допомогу прибули вогнеборці 10-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Любомля та працівники місцевої пожежної команди села Грабове. Вогонь, що виник в приміщенні котельні, поширився на обладнання котельні, речі побутового використання та сягнув перекриття.

Читайте також: У волинянки в пожежі згорів і син, і чоловік. Сама жінка – у лікарні.

Пожежа локалізована о 09:37, ліквідована – о 09:43. Причина пожежі встановлюється.

У селі Купичів Турійського району працівники 17-ої державної пожежно-рятувальної частини смт Турійськ та працівники місцевих пожежних команд сіл Озеряни та Радовичі ліквідували пожежу в дерев’яній господарській будівлі, що, імовірно, трапилася внаслідок короткого замикання електромережі.

У місті Нововолинськ рятувальники ліквідували загорання сміття на площі 0,001 га на відкритій території в районі вулиці С. Бандери. А в селі Амбуків Володимир-Волинського району рятувальники чергових варт пожежно-рятувальних підрозділів міст Нововолинськ та Володимир-Волинський ліквідували горіння сухої трави на площі 2,5 га.

Telegram Channel