Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волині офіцер громади допомагає благодійникам робити добрі справи

Капітан поліції Богдан Скучинський – учасник АТО.

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

На Волині офіцер громади допомагає благодійникам робити добрі справи

Поліцейський офіцер Затурцівської ТГ Богдан Скучинський отримав дві подяки від громадських організацій за підтримку і активну життєву позицію

Чоловік несе службу у громаді трохи більше року, однак уже встиг заслужити довіру та повагу. Богданові 33 роки і проживає він за кілька кілометрів від своєї місця роботи.

Місцева мешканка Наталія розповідає, що нинішній офіцер – то не колишній дільничний.

«Кілька місяців тому мене покусала собака, я подзвонила на 102, і мені допомогли, розібрались. Ще наш офіцер допоміг мені зберегти сім’ю. Мій чоловік раніше міг випити, сваритись. Але я кілька разів писала заяви, він був на виправних роботах і тепер поводиться порядно, читає дітям казки на ніч», – говорить жінка.

Реклама Google

Офіцер розказує, що проблеми на селі майже скрізь однакові – це домашнє насильство і пияцтво. 

Вона також згадує, що одного разу заступалась за односельчанку, яку хотів вдарити чоловік, і сама отримала тілесні ушкодження. «Але звернулась в лікарню, зняла побої, його притягнули до відповідальності», - зазначила Наталія.

Нині жінка регулярно допомагає тим мешканцям громади, які цього потребують: одягом, взуттям, продуктами. І – залучає до цього поліцейського офіцера, на що він радо погодився, адже десь потрібно допомогти піднести, десь завезти, а десь вирішити чиюсь проблему. 

Читайте також: Викрили організовану злочинну банду, яка вирубувала українські ліси.

19 березня Богдан Скучинський долучився до розвезення подарунків діткам з синдромом Дауна, а вчора допоміг привезти і вручити багатодітній сім’ї телевізор, який подарувала благодійниця з Луцька.

Сам офіцер розказує, що проблеми на селі майже скрізь однакові – це домашнє насильство і пияцтво. 

«Але добре, що покращилась взаємодія з місцевою владою, ми постійно обговорюємо проблеми громади, мені створені належні робочі умови для праці, - розповідає правоохоронець. – Днями за інформацією старости задокументували незаконний продаж сурогатного алкоголю. Від цього постраждала не одна сім'я».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel