Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Локачинщині і під Луцьком горіли хати

4 пожежі за день.

Фото ілюстративне.

На Локачинщині і під Луцьком горіли хати

Минулої доби волинські рятувальники ліквідували чотири пожежі в житловому секторі

У селі Борисковичі Горохівського району рятувальники 9-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Горохова та працівники місцевої пожежної команди смт Мар’янівка ліквідували пожежу в господарській будівлі, що, імовірно, трапилася через коротке замикання електромережі. Внаслідок пожежі вогонь знищив покрівлю та перекриття, 2 тонни грубих кормів.

О 02:47 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу дерев’яного житлового будинку в селі Кути Локачинського району. Горіння, що охопилося покрівлю, дерев’яні фронтони й перекинулося на стіни, локалізували о 03:32, ліквідували – о 04:00. На місці події працювали рятувальники двох районних підрозділів – 15-ої державної пожежно-рятувальної частини смт Локачі та 9-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Горохова, а також вогнеборці місцевої пожежної охорони села Привітне. Імовірно, вогонь спалахнув внаслідок короткого замикання електромережі.

В Озютичах на Локачинщині горіла солома, а в Кутах – хата. Цього дня пожежники гасили вогонь також на Горохівщині і в Липинах біля Луцька

Реклама Google

О 14:33 працівники 15-ої державної пожежно-рятувальної частини смт Локачі знову вирушили за сигналом «тривога» – горіла господарська солома під дерев’яним навісом у селі Озютичі Локачинського району. Пожежу ліквідували о 15:15. Внаслідок пожежі, що, за попередніми даними, трапилася внаслідок дитячих пустощів з вогнем, знищено більше тонни соломи та шиферну покрівлю навісу.

Читати також:  На Волині поліція затримали рибних браконьєрів

О 23:02 бійці 1-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька ліквідували пожежу в приватному будинку в селі Липини Луцького району, що, ймовірно, трапилася через порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів. Внаслідок пожежі знищено вогнем перекриття на площі 7 м кв.

Джерело: Управління ДСНС у Волинській області
Telegram Channel