Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Володимирі  увіковічать Героїв

Фото з відкритих джерел.

У Володимирі  увіковічать Героїв

У княжому місті має постати пам’ятник воїнам, які загинули від агресії Російської Федерації.

Усі запропоновані проєкти пам’ятника будуть винесені на громадські обговорення, де кожен зможе висловити членам комісії свої зауваження.                       

Зокрема, на останньому засіданні виконавчого комітету Володимир–Волинської міської ради начальник управління містобудування та архітектури Тарас Киба представив на розгляд проєкт рішення «Про спорудження монументу «Воїнам, які загинули від агресії Російської Федерації».

Реклама Google

Було затверджено положення про проведення конкурсу та конкурсну комісію на визначення кращої проєктної пропозиції на встановлення монументу. Під час обговорення цього питання заступниця міського голови Любов Саць запропонувала включити у склад комісії жителів громади, які мають мистецьку освіту й можуть дати кваліфіковані поради.  Натомість Тарас Киба зазначив, що немає сенсу  так робити, оскільки в такому випадку ці люди не зможуть взяти участь в конкурсі. Проте усі запропоновані проєкти пам’ятника будуть винесені на громадські обговорення, де кожен зможе висловити членам комісії свої зауваження. Тож рішення було підтримано без змін.

 До речі, у Володимир–Волинському на території 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого (колишня 51-а ОМБр), вже встановлений монумент в честь загиблих в АТО – ООС воїнів.

Роксолана Вишневич

Читати також: У Володимирі-Волинському буде новий пам’ятник Героям

Telegram Channel