Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Горохові директор підприємства вкрав бюджетні кошти: його судитимуть

Чоловіка судитимуть.

Фото Pixabay.

У Горохові директор підприємства вкрав бюджетні кошти: його судитимуть

Володимир-Волинська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про заволодіння директором одного з приватних підприємств області чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, а також про вчинення ним службового підроблення (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України)

Слідство вважає, що у жовтні 2019 року керівник підприємства підробив документи щодо обсягів та вартості виконаних робіт із капітального ремонту районного народного дому «Просвіта» в Горохові.

На підставі цих документів очолюваному ним підприємству було зайво перераховано із бюджету понад 30 тисяч гривень.

Посадовця підозрюють у тому, що він, змовившись із підприємцем, заволодів 50 тисячами бюджетних гривень.

Окрім того, керівнику господарського товариства у іншому кримінальному провадженні повідомлено про підозру у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем за попередньою змовою групою осіб (ч.3 ст. 191 КК України).

Читайте також: Горохівчанин убив односельця струменем води. Його судитимуть.

Посадовця підозрюють у тому, що у грудні 2019 року він, змовившись із підприємцем, який здійснював технічний нагляд за проведенням робіт із реконструкції загальноосвітньої школи в селі Радовичі Іваничівського району, в результаті оборудки з внесенням в офіційні документи переліку робіт, які не виконувалися чи вартість яких була насправді меншою, заволодів 50 тисячами бюджетних гривень.

У цьому провадженні триває досудове розслідування.

 

Telegram Channel