Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Леонід Буряк назвав катастрофою нічию збірної України зі збірною Казахстану

Що тут скажеш...

Фото REUTERS.

Леонід Буряк назвав катастрофою нічию збірної України зі збірною Казахстану

Тепер на нашу команду чекає запекла боротьба за друге місце в групі

Знаменитий у минулому футболіст «Золотого складу Динамо» Леонід Буряк, який був свого часу головним тренером збірної України, прокоментував прикрий результат «жовто-синіх» у відборі до ЧС-2022 з казахстанською командою.

Слова фахівця наводить УНІАН з посиланням на FootBoom. 

Чи можна сказати, що це катастрофа для нашої національної команди? У плані незапланованої втрати очок, а таких втрачено вже чотири, - це, дійсно, катастрофа.

«Чи можна сказати, що це катастрофа для нашої національної команди? У плані незапланованої втрати очок, а таких втрачено вже чотири, - це, дійсно, катастрофа. При всій повазі до збірної Казахстану, - це прохідна для нас команда», - вважає експерт. 

На додачу, Буряк чекає дуже важких матчів восени для команди Андрія Шевченка.

«А нам ще треба буде здійснити візит на штучне поле в Казахстан, а також зіграти з Боснією і Герцеговиною. Боснійці, як я зрозумів по їх грі з Францією, суперник сильний. Ця команда здатна поборотися і з нами, і з Фінляндією, за друге місце. У вересні збірну України чекають дуже серйозні поєдинки, і нам потрібно буде брати своє по максимуму».

Екс-тренер «Динамо» згадав про кадрові втрати українців.

«Вважаю, що і в березневих зустрічах, якби були готові Ярмоленко, Циганков і Бесєдін, взяли б більше очок. Залишається сподіватися, що восени ми зіграємо в найсильнішому складі та відвоюємо друге місце в групі».

Нагадаємо, що Буряк був керманичем збірної України у 2002-2003 роках, а також очолював київське «Динамо» у 2005 році. 

Реклама Google

Читайте також: Просто ганьба: збірна України в Києві не змогла обіграти збірну Казахстану.

Telegram Channel