Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Депутат-ресторатор Тищенко намагався поставити на коліна кандидата у нардепи Шевченка

Одіозний політик трохи «забувся».

Фото зі сайту pershij.com.ua.

Депутат-ресторатор Тищенко намагався поставити на коліна кандидата у нардепи Шевченка

Політик приїхав на Франківщину, де проходили довибори депутатів Верховної ради України, але подумав, що він на Закарпатті

Народний депутат Микола Тищенко вночі намагався зірвати підрахунок голосів на засіданні виборчої комісії на Франківщині. Про це пише pershij.com.ua.

Про це повідомляє громадська організація «ЧЕСНО». За їх словами, Микола Тищенко став очільноком, так званої десантної групи, яку відправили для зриву підрахунку голосів.

Звинувачував Шевченка в сепаратизмі, вимагав вибачень і встати перед ним на коліна.

Те, що він робив вночі на засіданні виборчої комісії, заслуговує окремої уваги журналістів і суспільства. Спершу, нардеп не знав, де опинився – Прикарпаття плутав із Закарпаттям.

Потім політик вирішив, що він має право: вимагати журналістські посвідчення, вилучати їх, перевіряти на справжність, вимагати паспорти, проводити обшук людей з метою пошуку зброї.

Читайте такожХарківський депутат від «ОПЗЖ» задекларував... африканського лева (Фото. Відео)

Тищенко кричав, що він – народний депутат. Звинувачував Шевченка в сепаратизмі, вимагав вибачень і встати перед ним на коліна. До речі, Шевченка вирішили вилучити з дільниці, хоча він не реагував на провокації Тищенка, які ймовірно, були розраховані на те, щоб вивести кандидата з себе і його таки вилучили.

Telegram Channel