Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Капітанську пов'язка Кріштіану Роналду, яку він спересердя кинув на газон, продали з благодійного аукціону за два мільйони гривень

Отакої!

Фото twitter.com/simke33

Капітанську пов'язка Кріштіану Роналду, яку він спересердя кинув на газон, продали з благодійного аукціону за два мільйони гривень

Кошти будуть спрямовані на лікування шестимісячного сербського хлопчика зі спінальною м'язовою атрофією

Капітанська пов'язка, яку Кріштіану Роналду кинув на газон в кінці матчу проти Сербії, була продана на благодійному аукціоні.

Про це в Twitter повідомив засновник благодійного фонду «Разом заради життя» Йован Шимич, інформує УНІАН.

Лот був проданий букмекерській компанії Mozzart Bet, яка зробила ставку в розмірі 7,5 мільйона сербських динарів (близько 63,7 тисяч євро).

Лот був проданий букмекерській компанії Mozzart Bet, яка зробила ставку в розмірі 7,5 мільйона сербських динарів (близько 63,7 тисяч євро). У перерахунку ж на гривні це складає близько двох мільйонів.

Кошти будуть спрямовані на лікування шестимісячного хлопчика в Сербії зі спінальною м'язовою атрофією. Всього на його лікування необхідно зібрати 2,5 мільйона євро.

Капітанську пов'язку благодійному фонду передав пожежник, який підібрав її після матчу.

Нагадаємо, Роналду викинув свою пов'язку після того, як арбітри не зарахували його чистий гол за рахунку 2:2 в компенсований час. Португалець покинув поле, по дорозі кинувши пов'язку на газон.

Читайте також: Показали, які будуть нові спортмайданчики в Луцьку (Фото).

Telegram Channel