Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Убивця 7-річної Марії Борисової змушував 11-річного хлопчика зайнятися оральним сексом (Відео)

Дівчинка добре знала вбивцю.

Скріншот з відео.

Убивця 7-річної Марії Борисової змушував 11-річного хлопчика зайнятися оральним сексом (Відео)

У поліції повідомили, що причетність чоловіка до вбивства та зґвалтування Марії Борисової довела генетична експертиза

Односельчани жорстоко вбитої 7-річної Марії Борисової та підозрюваного у розправі над нею розповіли, що раніше 62-річний чоловік чіплявся до 11-річного хлопчика. Втім, після інциденту поліцейські відпустили педофіла додому, провівши профілактичну бесіду. Про це йшлося у програмі «Один за всіх» на СТБ.

Одразу після затримання поліцією головного підозрюваного жителі села Щасливе почали розповідати, що жертвами односельця були й інші діти.

Вже згодом психологам 11-річний хлопчик розповів, що у той вечір п'яний чоловік намагався змусити його зайнятися оральним сексом.

«Діма (син, - Ред.) хотів зайти в під'їзд, але перед ним стояв дядя Коля в п'яному вигляді і розмовляв з сусідкою. Діма хотів пройти, але не вийшло. Тому він вирішив почекати біля під'їзду», – розповіла у телеефірі жінка.

Реклама Google

Вже згодом психологам 11-річний хлопчик розповів, що у той вечір п'яний чоловік намагався змусити його зайнятися оральним сексом. Тоді його матір написала заяву в поліцію, однак правоохоронці нібито провели із чоловіком профілактичну розмову та відпустили додому.

Марійка добре знала підозрюваного дядю Колю, як його усі називали в селі. Адже він приходив у гості до її тата.

Читайте також: Чоловік запросив у гості коханця своєї дружини і зґвалтував його.

Нагадаємо, що дівчинка з села Щасливе, що на Херсонщині, зникла 7 березня. Правоохоронці знайшли її тіло 11 березня. Як вдалося встановити, вбивство сталося в день зникнення дитини. Підозрюваний у вбивстві - 62-річний Микола - вдавав чуйного сусіда до останнього, і навіть на похорон жертви прийшов. Чоловік - професійний копач могил, проте для своєї маленької жертви відмовився рити могилу.

 

Telegram Channel