Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Артем Мілевський та Денис Бойко можуть зійтися в боксерському поєдинку

Отакої!

Фото ФК "Минай".

Артем Мілевський та Денис Бойко можуть зійтися в боксерському поєдинку

Між футболістами, буцімто, існує давній конфлікт

Агент одіозного українського футболіста Артема Мілевського Олександр Панков запропонував провести боксерський бій між його клієнтом та голкіпером «Динамо» Денисом Бойком на прізвисько Кінг-Конг.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на SportArena.

Вони без майок, дуель поглядів, зважування. А потім - три раунди по три хвилини. А чому ні?

«У мене крута ідея, влаштувати поєдинок Мілевського з Бойком за правилами боксу. Без шоломів. Зібрати людей, запросити глядачів. Зробити це в мальовничому місці, в якомусь парку, на свіжому повітрі, влітку, в Києві. Вони без майок, дуель поглядів, зважування. А потім - три раунди по три хвилини. А чому ні?», - висунув ідею Панков.

Нагадаємо, що між гравцями конфлікт виник через те, що у 2018 році Мілевський в Instagram назвав Бойка «щуром» через те, що під час спільного виступу футболістів за київське «Динамо» голкіпер спробував шахраювати під час гри в карти. Пізніше Бойко демонстративно уникнув рукостискання з Мілевським.

Артем Мілевський найбільш відомий виступами у складі київського «Динамо» (228 матчів, 81 гол, 54 асисти) і збірної України (50/8/4).

За кордоном Мілевський виступав за «Газіантепспор», «Хайдук», «Спліт», «Конкордію», «Тосно», «Кішварду» і «Динамо-Брест».

Останнім клубом в закордонній кар'єрі 36-річного нападника було брестське «Динамо» (104/20/32), з яким Мілевський став чемпіоном Білорусі у 2019 році, володарем Кубка Білорусі - 2018 і тричі - Суперкубка Білорусі.

Читайте також: Турійчанин поїде на чемпіонат України з гри боча.

Telegram Channel