Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Танці оголених українок в Дубаї спровокували скандал з дочкою олігарха

Однією з моделей, затриманих в Дубаї за оголену фотосесію, виявилася Аліна Вороніна.

Фото Підйом.

Танці оголених українок в Дубаї спровокували скандал з дочкою олігарха

Відомо, що серед затриманих в за «розпусту» – 11 дівчат

Telegram-канал Mash повідомив, що однією з моделей, затриманих в Дубаї за оголену фотосесію виявилася Аліна Вороніна – дочка олігарха Максима Вороніна, екс-глави російського «Національного Корпоративного банку». Однак сама дівчина все заперечує, передає УНІАН.

Однією з красунь, попередньо, виявилася Аліна Вороніна, дочка шанованої людини.

Раніше повідомлялося, що на балконі готелю в Дубаї позували оголені жінки. За це вони були заарештовані - згідно з місцевим правом їх звинуватили в розпусній поведінці.

Читайте також: Вздовж траси на Рівненщині розгулював голий чоловік.

«Однією з красунь, попередньо, виявилася Аліна Вороніна, дочка шанованої людини. Дівчина займалася не цілком статусною професією, — що і привело її на той злощасний балкон», – повідомили в Mash.

Сама Вороніна заявила, що ця інформація не відповідає дійсності. Тепер вона має намір розбиратися з Telegram-каналом в судовому порядку.

«Проконсультувалася з юристом, планую подати заяву в прокуратуру за статтею КК 128.1 «Наклеп». Впевнена, що в сучасному світі перетин кордону іншої держави прекрасно відстежується і може бути повністю доведений. У Дубаї останній раз була у 2010 році, в супроводі батьків», – цитує її коментар «Підйом».

 

Telegram Channel