Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Тернопільщині оголошено вирок для вбивці 18–річної студентки

Повертаючись додому дівчина зустріла Володимира, який був її колишнім залицяльником...

Фото із сайту gazeta1.com.

На Тернопільщині оголошено вирок для вбивці 18–річної студентки

Чим завинила красуня студентка перед своїм вбивцею досі не знає ніхто. Через ревнощі чи в стані афекту 34 річний чоловік, 14 вересня убив дівчину та втік. Через декілька годин його вдалося затримати. І ось 5 квітня суд оголосив для Володимира вирок

Колегія суддів Теребовлянського районного суду визнала Володимира З. винним в умисному вбивстві з особливою жорстокістю Діани.  Засуджено чоловіка до довічного позбавлення волі, передає Газета1.

Засуджено чоловіка до довічного позбавлення волі.

Нагадаємо, трагедія трапилася 14 вересня 2019 року. Разом із своїми друзями дівчина відпочивала на місцевому фестивалі у Микулинцях. Повертаючись додому зустріла Володимира, який був колишнім залицяльником Діани. Чоловік накинувся на дівчину та наніс їй удари ножем.  Також Володимир поранив і друга Діани, Назара який намагався врятувати дівчину від нападника.

Реклама Google

Те, що  Діана була в близьких стосунках із своїм убивцею нікому не розповідала, друзі підозрювали даний факт, але Діана це заперечувала.

Читайте також: На Волині працівницю дитсадка судили за побиття дівчини палкою

Як повідомляли у відділі комунікації поліції Тернопільської області, Володимир наніс близько десяти ножових поранень в руки та область грудної клітки.

Telegram Channel