Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Погода на середу, 7 квітня: Благовіщення розкаже, яким буде літо

Зі Святом Вас!

Ілюстрація chasdiy.org

Погода на середу, 7 квітня: Благовіщення розкаже, яким буде літо

А вночі на Волині – до 5⁰ морозу...

Якою буде погода на Волині завтра:

7 квітня у Луцьку буде хмарно з проясненнями. Вночі без опадів, вдень невеликий мокрий сніг та дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-3⁰ морозу, вдень 5-7⁰ тепла.

Хмарну з проясненнями погоду синоптики прогнозують і на теренах Волинської області. Місцями невеликий мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температурі вночі 0-5⁰ морозу, вдень 3-8⁰ тепла. 

Найтепліше 7 квітня було у 1961-му році – плюс 24,2 градуса, найхолодніше – у 1978-му році – мінус 3,0 градуса.

Народний прогноз погоди:

7 квітня відзначається свято Благовіщення Пресвятої Богородиці. «На Благовіщення весна зиму поборола», - вважають в народі, хоча відомі і благовіщенські морози. У цей день відбувається третя зустріч весни. Якщо 7 квітня вітер, іній і туман - до неврожайного року. Якщо Благовіщення холодне - слід чекати сорок ранкових морозів. На Благовіщення гроза - до теплого літа. Небо безхмарне, сонце яскраве - бути літу грозовому; відлига - багато морозів попереду. Якщо на Благовіщення ніч тепла - весна рання буде. Для рибалок це хороший день - на Благовіщення риба добре клює.

Прогноз погоди на післязавтра:

8 квітня хмарність буде мінливою. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-5⁰ морозу, вдень 4-9⁰ тепла.

 

Читайте також: На Волині восьмикласники поспостерігали за птаством у ранковому небі, а також прибрали за свинотою на берегах Стоходу (Фото).

Telegram Channel