Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Відомий український співак знявся у кліпі з волинськими рятувальниками (Відео)

Андрій Тимчук декламує вірш Лесі Українки «Вечірня година».

Фото: скрін з відео.

Відомий український співак знявся у кліпі з волинськими рятувальниками (Відео)

Співробітники пресслужби Головного управління ДСНС у Волинській області у співпраці з лідером відомого гурту «ФлайzZza» Андрієм ТИМЧУКОМ створили відеоролик соціальної реклами, покликаний застерегти волинян від спалювання сухої трави та зберегти природу краю від знищення вогнем

Лідер гурту Андрій Тимчук одразу відгукнувся на пропозицію рятувальників взяти участь у якості волонтера у пожежно-просвітницькій ролі. Він декламував уривок вірша Лесі Українки «Вечірня година», а також приспів пісні «Катастрофа», автором слів якої він є, а музика належить гурту «ФлайzZza».

Зйомки відеоролику відбувались на території 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Луцька Головного управління ДСНС у Волинській області за сприяння творчих співробітників «Телеканал 12». До честі співака, кожен дубль міг бути використаний, як зіграний на високому професійному рівні, але Андрій невтомно пропонував записати ще і ще один варіант, аби був належний результат та вдалось «достукатись» до глядача.

Лідер гурту Андрій Тимчук одразу відгукнувся на пропозицію рятувальників взяти участь у якості волонтера у пожежно-просвітницькій ролі.

У відео використані кадри з архіву рятувальників, де зображено численні пожежі в екосистемах, як наслідки байдужості людей до власної та безпеки природи, хід тривалого гасіння вогню тощо.

Читайте також

Волинські рятувальники дякують відомому артисту за високу громадянську позицію і впевнені, що молодь і дорослі громадяни дослухаються до заклику «Не палити, а берегти красу рідної Волині».

Telegram Channel