Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Переваги доставки піци від Pizza 33

Замовити піцу нині можна різними способами.

Фото Pizza 33.

Переваги доставки піци від Pizza 33

Унікальність такої страви як піца робить його затребуваним у багатьох країнах світу

Іноді піца – це можливість смачно поїсти, а іноді – справжнє свято і незвичайна трапеза, що супроводжується посиденьками з друзями, рідними і близькими. Тим більше нині існує безліч варіантів для замовлення.

За допомогою смартфона ви зможете вибрати бажану піцу та здійснити замовлення за кілька секунд. Вже через 30, а то і 20 хвилин їжа буде доставлене. За це подбає компанія Pizza 33, де можна отримати можливість замовляти навіть найсміливіші і незвичайні варіанти піци. До того ж готову страву буде доставлено ще гарячою, що є важливим показником якості сервісу.

Постійні клієнти Pizza 33 можуть розраховувати на непогані знижки та накопичувальні бонуси, отримуючи хороші привілеї з часом.

Переваги доставки

Є кілька очевидних причин, за якими користуватися доставкою не просто вигідно, а й корисно:

  • Вибір з великої різноманітності страв. У домашніх або офісних умовах можна підібрати для себе щось з великого списку меню. Представники Pizza 33 завжди намагаються пропонувати щось нове, тому різноманітність – це їх візитна картка.
  • Економія часу. Не потрібно виходити на вулицю і тим більше відправлятися кудись на машині або таксі. Можна без зайвої тяганини створити собі приємний обід або вечерю.
  • Рішення для романтичної вечері. Не завжди є час або бажання на приготування повноцінної вечері. Тому піца з хорошим доповненням у вигляді алкоголю стане відмінним рішенням.

Постійні клієнти Pizza 33 можуть розраховувати на непогані знижки та накопичувальні бонуси, отримуючи хороші привілеї з часом.

Як вибирати піцу?

На сайті в головному меню є великий вибір пропозицій. Серед різних варіантів можна звернути увагу на наступні назви:

  • Чотири сири;
  • Піца 33;
  • М'ясне асорті;
  • Мюнхенська;
  • Мексиканська і т.д.

В офісі ідеально підійде піца, де є ананаси і курка. Також в якості альтернативи можна взяти м'ясну піцу для підтримки енергії.

Перш ніж замовляти піцу для великої компанії потрібно уточнити всі моменти. Можливо, хтось не їсть гриби, ананаси, каперси або будь-які інші інгредієнти. Краще ці моменти обговорити заздалегідь, ніж в подальшому червоніти і створювати для себе зайві проблеми.

Крім вибору начинки і рецепта можна врахувати і розміри піци. Не завжди потрібні великі діаметри. Найчастіше пропонуються піца 30 і 40 см. Останні ідеально підходять для великих компаній або вечері на двох осіб. Також в залежності від начинки кожна окрема піца має свою певний вагу.


 


 

Telegram Channel