Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Колишня дружина відомого футболіста залишилася без носа (Фото 18+)

Аліса Аршавіна заявила, що тяжко хвора.

Фото зі сайту vokrug.tv.

Колишня дружина відомого футболіста залишилася без носа (Фото 18+)

Ексдружина російського футболіста Андрія Аршавіна Аліса у своєму акаунті Instagram, доступ до якого закрила, зізналася, що не може встати з ліжка

Колишня дружина Аршавіна перебуває в лікарні. Жінка п'є і їсть через трубочку, дуже схудла. Про це повідомило видання KP.ru, пише Гордон.ua.

«Пролежні на ногах запалилися. Без допомоги ходити не можу», – зізналася вона.

 

 Аршавіна підкреслила, що її проблема з обличчям не пов'язана з пластичними операціями.

«Я тяжко хвора і пластику не робила. Мене все влаштовувало в моєму носі... Це всього лише хвороба. Тяжка, але хвороба. Не карма, не бумеранг», – зазначила вона.

На думку Аршавіної, її наврочили і звинуватила в своїх бідах екс-чоловіка та його маму. 

Аліса і Андрій Аршавін розлучилися 2019 року після трьох років шлюбу. У лютому 2017-го у пари народилася донька Єсенія. У жінки є також двоє дітей від попередніх стосунків.

У січні 2021 року Аліса Аршавіна в інтерв'ю російському виданню StarHit заявила, що у неї діагностували аутоімунний некроз мозку, після чого вона мала кілька операцій на голові. За словами Аршавіної, лікарі тоді вирізали їй «усе що можна».

 

 5 лютого Аршавіна вперше показала обличчя, понівечене хворобою. Жінка заявила, що попри поставлений діагноз, лікарі не знають як лікувати недугу. На думку Аршавіної, її наврочили і звинуватила в своїх бідах екс-чоловіка та його маму. 

Читайте такожДовгонога дружина DZIDZIO в облягаючому купальнику виклала фото в обіймах продюсера (Фото)

Зараз їй допомагає перший чоловік, якого Аліса Аршавіна залишила заради футболіста. Втім і зі спортсменом життя не склалося: через зради чоловіка сім’я розпалася. Після розлучення, футболіст два роки не навідувався до дитини. 

 

 

Telegram Channel