Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку закривають спортшколу (Відео)

Тренери з боксу, важкої атлетики та дзюдо вже перейшли у «Колос».

Фото із сайту volynnews.com.

У Луцьку закривають спортшколу (Відео)

На початку квітня всі тренери ДЮСШ «Юний динамівець» офіційно перейшли на роботу до інших спортшкіл, а тренування припинили

Спортшкола працюватиме лише до 23 травня, потім її закриють. Нині тут ще тренуються спортсмени з греко-римської боротьби та велоспорту, повідомляє телеканал «Аверс».

Однак залишається відкритим питання, що буде з велосипедною базою, яка є на території «Юного динамівця»

«Чого залишились? Бо ще до 23 травня будуть платити комуналку. Влітку всі тренери підуть у відпустки, а вже в вересні почнуть працювати на тих базах, де написали заяви. Така оптимізація пройшла», – пояснює керівник Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Юний динамівець» Володимир Каразія.

Реклама Google

Тренери з боксу, важкої атлетики та дзюдо вже перейшли у «Колос». Хоча повноцінний тренувальний процес розпочнеться лише у вересні. Тут ремонтують зал боротьби, тут і тренуватимуться колишні вихованці спортшколи «Юний динамівець».

Зі слів керівника Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» Ярослава Вітра, тепер усі ці вихованці представлятимуть їхню спортшколу.

Читайте також: Волейболістки Орбіти двічі б'ють Волинь в іграх за бронзу

Однак залишається відкритим питання, що буде з велосипедною базою, яка є на території «Юного динамівця».«Ось на такій скромній базі готувалися чемпіони. А зараз нас попросили. Ну, хрест на нас поставили і все, більше нічого не можу сказати. Керівництво все знає. Спорт їм не потрібен, я так розумію», – з прикрістю констатує тренер з велоспорту Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності Віктор Ковальов.

Ангеліна Римарчук лише починає зростати як професійна спортсменка. У велоспорті вже чотири роки. Хоче, аби велосипедну базу залишили на місці.

Тим часом керівництво спортшколи вирішує, кому здати приміщення в оренду.

 

Telegram Channel