Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Нововолинську відновлює роботу благодійна їдальня

До справи взялися волонтери, які вирішили, що такий заклад в шахтарському місті повинен бути.

Фото: Нововолинськ інфо.

У Нововолинську відновлює роботу благодійна їдальня

Благодійна їдальня створена добрий десяток років тому за ініціативи колишньої голови Нововолинського осередку Суспільної служби України, світлої пам’яті Марії Карпінської

Тепер малозабезпечені мешканці Нововолинська зможуть спочатку три дні в тиждень, а згодом щодня отримати тут гарячі обіди.   

На початку минулого року через карантині умови та з ряду інших причин вона припинила свою діяльність.

До справи взялися волонтери, які вирішили, що такий заклад в шахтарському місті повинен бути.

До справи взялися волонтери, які вирішили, що такий заклад в шахтарському місті повинен бути. Очолила підготовку до його відновлення  директор ПП «Дари Волині», депутат Нововолинської міської ради, яка ще й очолює громадську організацію «Світло свободи», Марина Єлева.

В приміщенні на Шахтарському мікрорайоні, де досі збиралися члени Суспільної служби України, зробили необхідний ремонт. Посприяв Нововолинський міський голова Борис Карпус.  Зголосилися допомогли ПП «Металпроект», волонтери, працівниця міського центру соціальних служб Анжела Карпінська. Кошти збирали також через благодійний аукціон, в якості лотів якого було спілкування з відомими  людьми.

Тепер малозабезпечені мешканці Нововолинська зможуть спочатку три дні в тиждень, а згодом щодня отримати тут гарячі обіди. Нараз готуватимуть страви кухарі на громадських засадах. Як завжди, виявили бажання підсобити учні ДНЗ «Нововолинський центр ПТО», які на базі благодійної їдальні проходитимуть практику.

Роксолана ВИШНЕВИЧ

Читати також: ЗАТЯГУВАТИ ПОЯСИ ЧИ ПЕТЛЮ НА ШИЇ?  

Telegram Channel