Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Помер зірка відомого серіалу (Фото)

Світла пам'ять!

Фото Pixabay.

Помер зірка відомого серіалу (Фото)

У неділю, 11 квітня, після тривалої хвороби помер американський актор Джозеф Сіраво, широко відомий завдяки ролі в серіалі Клан Сопрано

Джозеф Сіраво помер у віці 64 років після тривалої боротьби з раком. Американський актор і продюсер добре знайомий шанувальникам бродвейських шоу. Так, він є володарем премій Тоні за мюзикли Осло і Світло на площі, передає nv.ua.

Новину про смерть актора підтвердив його колега і друг, актор Гаррі Пасторе у своїй інстаграм-сторінці.

Шанувальникам кіномистецтва він знайомий за кількома гангстерськими фільмами. Так, разом з Шоном Пенном і Аль Пачіно він зіграв у фільмі Шлях Карліто. А в популярному кримінальному серіалі HBO Клан Сопрано (1999 - 2007) - Джона Сопрано, батька Тоні Сопрано.

Новину про смерть актора підтвердив його колега і друг, актор Гаррі Пасторе у своїй інстаграм-сторінці.

Читайте також: Померла мама глави українських греко-католиків Святослава Шевчука.

«Спочивай з миром, мій любий друже, ти переніс важкий бій. Мені буде тебе дуже не вистачати. Побачимося на тому боці», - написав він.

«Він був справжнім джентльменом, знаєте, важко знайти настільки взаємну і щиру дружбу. Акторство - це завжди пристрасть, тому знайти справжніх друзів, які піднімуть вам настрій і підтримають, часто було важко. Я, Джо, Майкл Рісполі [який грав Джекі Апріле-старшого] і Джиммі Гандольфіні [Тоні Сопрано] завжди підтримували один одного, навіть коли претендували на одні й ті ж ролі. Ось як ми жили», – додав Гаррі Пасторе в коментарі The Sun.

 

 

Telegram Channel