Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волинянин до смерті забив знайомого: йому обрали покарання

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Волинянин до смерті забив знайомого: йому обрали покарання

За принципової позиції  прокурорів Ратнівського відділу Ковельської окружної прокуратури 59-річний волинянин, який до смерті побив знайомого, втрапив за ґрати на 7 років

Слідство встановило, що увечері 8 квітня 2019 року нетверезий чоловік у себе в оселі в селі Вижично Ратнівсього району через ревнощі жорстоко побив 44-річного знайомого, завдавши травм, від яких той згодом помер.

Реклама Google

Суд першої інстанції змінив кваліфікацію дій обвинуваченого із заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого на умисне вбивство.

Суд першої інстанції змінив кваліфікацію дій обвинуваченого із заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України) на умисне вбивство, вчинене у стані сильного душевного хвилювання (ст. 116 КК України), та призначив чоловікові покарання у виді 2 років обмеження волі.

Читайте також: Директора луцького підприємства судили за затримку зарплат.

Не погодившись із таким рішенням, прокурори оскаржили  його в апеляційному порядку.

Суд апеляційної інстанції повернув кримінальне провадження на новий судовий розгляд у Ратнівський районний суд, який, дослухавшись до позиції прокурорів, визнав обвинуваченого винним у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, та призначив йому покарання у виді семи років позбавлення волі.

 

 

 

Джерело: Пресслужба прокуратури Волинської області
Telegram Channel