Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Пише вірші і наукові роботи: дев’ятикласниця з Волині отримала запрошення навчатися у престижному ВНЗ

Дев’ятикласниця Горохівського ліцею №1 імені Івана Франка Ольга Мельник із своїм науковим керівником Тетяною Малесик.

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Пише вірші і наукові роботи: дев’ятикласниця з Волині отримала запрошення навчатися у престижному ВНЗ

Цією пропозицією для ліцеїстки з Горохова Ольги Мельник Острозька Академія оцінила її науково-дослідницьку роботу, яку вона презентувала як членкиня Волинської обласної Малої академії наук

Перші кроки на науковій стежині дев’ятикласниця Ольга Мельник робить із учителькою зарубіжної літератури, фахівцем вищої кваліфікаційної категорії з педагогічним званням «старший учитель» Тетяною Малесик.  Дівчина охоче вивчає українську мову та літературу й біологію й віднедавна введе свою поетичну сторінку в Інстаграмі. Судячи зі симпатичних лайків і відгуків, уже має чимало шанувальників своїх віршів.

Дівчина охоче вивчає українську мову та літературу й біологію й віднедавна введе свою поетичну сторінку в Інстаграмі.

У Волинській обласній Малій академії наук Ольга Мельник навчається другий рік поспіль.  Для дослідження разом із Тетяною Малесик обрала  тему «Культурні паралелі в текстах новел (біблійні мотиви в новелі «Дари волхвів» о. Генрі, зв’язок із японськими традиціями в новелі «Павутинка» Р.Акутагави). Спершу юна дослідниця виступила зі своїми напрацюваннями перед шкільною науковою елітою.  Дослідження теми поглибила й цьогоріч у лютому презентувала роботу онлайн на одному з секційних засідань МАН.

Читайте також у нас:   Волинська художниця стала лауреатом Міжнародної мистецької премії імені Іллі Рєпіна за 2021 рік.

Не розчарувалася тоді, що не здобула єдиного призового місця, та була приємно вражена, коли нещодавно в школу з НаУ «Острозька академія».  Для неї прийшло персональне запрошення навчатися на заочних підготовчих курсах із основ журналістики «Школа універсального журналіста». 

Які головні цінності винесла зі своєї науково-дослідницькій діяльності? Ними назвала любов до ближніх, готовність до самопожертви в ім’я хорошої справи, щирість і доброту. Особистості з такими дороговказами дуже потрібні її величності Журналістиці!


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel