Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Любешівщині активісти виловлювали сміття з води

Роботи вистачило не на одну годину.

Фото з ФБ-сторінки Національного природного парку.

На Любешівщині активісти виловлювали сміття з води

Прибрали території, прилеглі до річки Стохід поблизу села Пожіг та річки Бистриці

На Любешівщині стартувала акція «Життя без сміття – ми за чисте майбуття».

Працівники Національного природного парку «Прип’ять – Стохід» постійно ведуть роботу по благоустрою рекреаційних зон та прибиранню території парку від засмічення. Про це йдеться на фейсбук-сторінці Національного природного парку «Прип’ять – Стохід».

 

 

Реклама Google

Колектив Любешівського природоохоронного науково-дослідного відділення спільно з лісівниками та небайдужими місцевими жителями, за що їм окрема подяка, прибрали території, прилеглі до річки Стохід поблизу села Пожіг та річки Бистриці.

«Давайте разом змінимо наше життя! Набагато приємніше відпочивати, коли немає навколо сміття! А щоб якомога менше і рідше прибирати, просто не треба смітити!» – закликають активісти.

Читайте також: У громаді на Волині п'ятий місяць немає транспортного сполучення, а до автобуса – майже годину пішки (Відео)

«Кожен, кому не байдужий стан природних екосистем, хто бажає жити в чистому довкіллі долучайтеся до прибирання заповідних куточків і не тільки. Давайте разом змінимо наше життя! Набагато приємніше відпочивати, коли немає навколо сміття! А щоб якомога менше і рідше прибирати, просто не треба смітити!» – закликають активісти.

 

 

Telegram Channel