Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волині недобудовний гуртожиток для військових перетворився на сміттєзвалище

Будівництво затягнулося...

Фото сайту «Володимир Медіа».

На Волині недобудовний гуртожиток для військових перетворився на сміттєзвалище

Ще торік мешканці військового містечка №2 нарікали на занедбану, забуту всіма новобудову, що на вулиці Поліської Січі Володимира-Волинського

 4-поверховий гуртожиток для військових на 53 квартири добудувати так і не вдалося. Замовником робіт виступило Західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління, ділянка належить Міноборони України. Планували здати об’єкт восени 2020 року. Однак, він і досі у незавершеному стані. Про це пише «Володимир Медіа».

Реклама Google

Ввечері, кажуть люди, страшно проходити поруч.

Найбільше потерпають від безладу на започаткованому будівництві мешканці прилеглих будинків. Кажуть, картина не для слабодухих. На території повно сміття та пляшок. Очевидно, туди заходять любителі спритних напоїв, адже є стіл та лавки, а ще - поруч туалет, щоправда, понищений. Будівельні матеріали розкидані по усій території. Дивно, що вони ще там лежать, зважаючи на те, що сторожа давно немає. Неподалік – дитячий майданчик та житлові будинки. Ввечері, кажуть люди, страшно проходити поруч. Коли на нього звернуть увагу господарі, – невідомо.

Читайте також: «Велике будівництво», або піар на всьому, що рухається.

Незабаром місто очікує повернення військових на 14 ОМБр імені Князя Романа, чимало з яких знову будуть шукати житло. І для когось із них  стала б у нагоді кімната у гуртожитку, якби його добудували.

 Роксолана ВИШНЕВИЧ.

Telegram Channel