Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Чим відрізняється професійна лінійка косметики від звичайної?

Досвідчені перукарі рекомендують для досягнення бажаного результату не використовувати професійну косметику з фанатизмом та підбирати необхідно лише за типом вашого волосся та шкіри голови.

Фото watsons.ua.

Чим відрізняється професійна лінійка косметики від звичайної?

Розкішне густе волосся, здоровий блиск чистої шкіри, доглянуті руки та інші ідеали краси зовнішнього вигляду ми постійно спостерігаємо на екранах телевізорів та телефонів

Перша думка, що виникає у голові – це інтерес у вартості косметичного догляду та його тривалості для досягнення такого результату. Але косметична сфера переповнена маркетинговими та рекламними кампаніями, міфами та придуманими історіями для того, аби про продукт почали масово говорити. Косметику для обличчя на watsons.ua можна знайти у різних цінових діапазонах та широкий асортимент дозволить підібрати необхідно саме для Вашої шкіри. Але пропонуємо віднайти та зрозуміти відмінності між професійною та звичайною косметику, чи дійсно вартість відповідає якості?

Декоративна косметика

Асортимент продукції на полицях магазинів вражає і дуже легко загубитися у виборі. Для початку потрібно визначитися із використання косметики, чи це буде для щоденного макіяжу, чи для важливих подій. З метою економії, краще купувати косметику мас-маркету, адже за низьку ціну Ви можете придбати доволі хороший варіант, який не буде забивати пори, не сушить шкіру та не буде робити ефект маски. У той, час професійна косметика необхідна для збереження стійкості протягом тривалого часу, створення матуючого ефекту та уникнення появи поту на обличчя. Саме тому для телевізійних шоу чи різноманітних масових святкувань віддають перевагу професійним засобам.

Засоби для волосся

Миття волосся в салоні краси та вдома дають кардинально інший ефект на стан волосся і, напевно, кожного цікавить чому ж так? Діючими компонентами салонних професійних засобів є SLS, що активно видаляють бруд та виділене шкіряне сало. Лише після одного використання волосся стає блискучим, м’яким та зволоженим. Також, до складу можуть входити силікони, що сприяють еластичністю та зменшенню посічених кінчиків. Але спеціалісти не рекомендують захоплюватися такими засобами для щоденного догляду, адже цей ефект є лише миттєвою насолодою, а насправді вони висушують волосся. Звичайні компоненти у своєму складі мають ті ж самі компоненти, але у значно менші концентрації, що робить їх абсолютно безпечними.

Досвідчені перукарі рекомендують для досягнення бажаного результату не використовувати професійну косметику з фанатизмом та підбирати необхідно лише за типом вашого волосся та шкіри голови

Головні відмінності

Отже, професійна косметика має певні відмінності від звичайних засобів. Вона працює на результат, а не тимчасове замасковування недоліків, а також відрізняється у наступному:

1. Найчастіше її можна зустріти на прийомі у косметолога, вона не рекомендована для постійного використання у домашніх умовах. Це також і причина величезних обсягів представлених на прилавках для продажу.

2. Такі засоби є гіпоалергенними та не мають ароматизаторів.

3. Транспортування професійних засобів суворо контролюється, адже перегрівання чи переохолодження можуть сприяти втраті ефективності.

Telegram Channel