Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Судитимуть молодика, який убив собак, щоб з'їсти

Тривають слідчі дії.

Фото uk.catsbri.com.

Судитимуть молодика, який убив собак, щоб з'їсти

У ході досудового розслідування зловмисник свою вину визнав

У середу, 14 квітня 2021 року, Коростишівською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за фактом умисного особливо жорстокого поводження із двома собаками, що призвело до їх загибелі, скоєне місцевим жителем (ч. 3 ст. 299 КК України). Про це повідомляє місцева прокуратура.

Скоєння тяжкого злочину стосовно тварин інкримінують 26-річному чоловіку.

Трагічні події, які викликали значний резонанс серед місцевих жителів, сталися у лютому цього року, в одному із сіл Коростишівського району.

Зловивши тварин, розправився з ними особливо жорстоко, застосовуючи сокиру, ножі та пилку.

Перебуваючи на своєму подвір’ї (проживав у приватному будинку), чоловік побачив, що неподалік по вулиці бігають собаки – вівчарка, що жила в односельчанки, та ще один безпородний безпритульний пес. Тоді у зловмисника й виник умисел, як він пояснив слідству, покуштувати собачатини. Зловивши тварин, розправився з ними особливо жорстоко, застосовуючи сокиру, ножі та пилку.

Потерпілою – односельчанкою, власницею вівчарки, з метою відшкодування завданої шкоди, заявлено цивільний позов на суму 50 тис. грн.

Справу розглядатиме Коростишівський районний суд.

Санкцією зазначеної статті за скоєний злочин передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Читайте також: Діти їли цілий тиждень: з дитсадка на Горохівщині вилучили партію неякісного масла.

Telegram Channel