Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Apple iPhone – ефектне рішення для сучасного користувача

Великий асортимент модельного ряду завжди доступний в інтернет-магазині Mr.Fix.

Фото apple.com.

Apple iPhone – ефектне рішення для сучасного користувача

Функціональність, якість, естетика і надійність – це все iPhone

Легендарний смартфон, давно став частиною культури сучасного суспільства. Це не просто пристрій з певним набором функцій і можливостей, а унікальне рішення, що дозволяє отримувати задоволення від його використання і застосування в різних обставинах.

Власна операційна система на iPhone робить його ще і ексклюзивним, як і унікальний дизайн. Крім того телефон миттєво реагує на дії користувача, тримає зарядку і ефективно виконує численні завдання як в умовах роботи, так і в умовах навчання.

Нещодавно вийшла нова модель під назвою Apple iPhone 12. Це абсолютно революційний смартфон з новим виконанням дизайну і камер.

Як вибрати новий телефон?

Постійні оновлення модельного ряду змушують покупців визначатися з моделями на основі своїх запитів і переваг. Завжди можна купити iPhone на mrfix.ua, попередньо проаналізувавши характеристики і порівнявши кілька моделей.

Останнім часом популярністю користуються моделі iPhone 11 і iPhone 11 Pro, маючи наступні особливості:

  • багатофункціональний Face ID для розпізнавання особи;
  • доступ до оплати за допомогою Apple Pay;
  • покриття OLED для реалістичності графічних елементів;
  • IPS-матриця;
  • відсутність рамок біля екрану в серіях 11 Pro і Xs.

Нещодавно вийшла нова модель під назвою Apple iPhone 12. Це абсолютно революційний смартфон з новим виконанням дизайну і камер зокрема. Встановлюється новий процесор Apple A14 Bionic на 6 ядер, є три камери по 12 Мп, а стандарт захисту IP68 гарантує комфортні умови експлуатації незалежно від умов.

Телефон продається на новій операційній системі iOS 14 зі злегка зміненим функціоналом і настройками. Ємність акумулятора 2815 мАч, є функція швидкої зарядки і можливість бездротового відновлення заряду за допомогою технології MagSafe.

Передбачено бездротове з'єднання, навігація, кілька різновидів датчиків і багато іншого. Зарядний пристрій стандартного типу – Lightning. Телефони наступного покоління передбачені в чорному, золотистому, сірому, білому і червоному виконанні.

Де купити iPhone?

Великий асортимент модельного ряду завжди доступний в інтернет-магазині Mr.Fix. Кожен товар доповнюється детальними характеристиками, параметрами і фотографіями. Уточнити кілька моментів щодо продукції та умов покупки можна у служби підтримки. Тим більше консультанти завжди нададуть додаткові консультації щодо вибору та подальшого оформлення покупки. Діє доставка в усі регіони України, а оплата можлива за фактом отримання товару.
 

Telegram Channel