Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Як перенести бізнес в онлайн: рекомендації Cityhost.ua

Процес перенесення бізнесу в онлайн передбачає необхідність створення власного веб-ресурсу.

Фото Cityhost.ua.

Як перенести бізнес в онлайн: рекомендації Cityhost.ua

Період пандемії диктує підприємцям необхідність пошуку нових рішень. Практикою доведено, що найбільш ефективним шляхом утримання бізнесової діяльності «на плаву» є перенесення її в інтернет

За умови створення власного сайту, складні умови карантину не завадять розвитку вашої комерції – позиціонування бренду в мережі та популяризація його продукції, товарів чи послуг дасть реальні шанси для стабілізації й розвитку бізнесу, дозволяючи його власникам нарощувати фінансовий прибуток. Докладніше про перенесення бізнесу в онлайн, нам розкажуть спеціалісти хостинг-провайдера Cityhost.ua.

Сайт на базі конструктору – оптимальний варіант для підприємців, які не мають часу для того, щоб заглиблюватися в нюанси.

Як створити сайт самостійно?

Процес перенесення бізнесу в онлайн передбачає необхідність створення власного веб-ресурсу. Такий сайт є невід’ємним інструментом оптимізації роботи вашої фірми та її взаємодії з аудиторією споживачів.

Існує три методи створення даного порталу:

  • За допомогою конструкторів – профільних сервісів із готовими елементами, що виступають в ролі складових веб-сайту;
  • Шляхом використання CMS, які є спеціальними панелями управління, що надають широкі можливості для реалізації навіть надскладних рішень;
  • Написання коду веб-ресурсу.

Для новачків найбільш прийнятними є перші два способи.

Сайт на базі конструктору – оптимальний варіант для підприємців, які не мають часу для того, щоб заглиблюватися в нюанси. Відповідний варіант дає змогу утворення й запуску повноцінного сайту, адаптованого до певних завдань, упродовж кількох днів.

Щоб скористатися таким онлайн-сервісом, знання в галузях програмування та дизайну не потрібні. Конструктор сайтів включає набір готових версій оформлення веб-ресурсів, спробувати створити такий сайт можна за посиланням https://cityhost.ua, купивши будь-який тариф хостингу. Обравши підходящі блоки з представлених, вам залишиться просто скласти їх на кшталт дитячого конструктору, додати картинки та тексти.

Найчастіше до допомоги конструкторів сайтів вдаються користувачі, які бажають створити портфоліо та візитки. Для більш масштабних проектів буде доречним вибір CMS-систем.

CMS-системи – інструмент, що допомагає створити сайт та управляти його контентом. Така методика передбачає використання наочного інтерфейсу, що дає можливість коригувати наповненість сторінок та поліпшувати зовнішній вигляд порталу з метою його конверсії.

Обирають CMS, враховуючи мету створення сайту. Універсальними рішеннями є вибір на користь безплатних систем: Wordpress, Joomla, OpenCart та Drupal.
Існують і платні альтернативи з порівняно багатим функціоналом – це 1С-БИТРИКС, UMI CMS та NetCat.

На хостингу Cityhost додана можливість автоматичного встановлення популярних CMS в усіх тарифних планах хостингу.

 

 Про реєстрацію домену

Перенесення бізнесу в інтернет передбачає також необхідність реєстрації домену – буквеного, цифрового або складеного з комбінації літер і цифр позначення, що є адресою веб-сайту. 

Під такою реєстрацією розуміють процедуру внесення до спеціального реєстру доменної зони запису, що підтверджує створення нового домену.
Щоб зареєструвати домен, потрібно обрати вільне доменне ім’я й оформити його реєстрацію на сайті:https://cityhost.ua/uk/domain/.

Реєстрація доменів в Cityhost має наступні переваги:

  • доступність управління – керування доменом не вимагає технічних навичок і відрізняється простотою;
  • обслуговування двома DNS серверами у всесвітньому масштабі – вони розташовуються в дата-центрах, що знаходяться в різних куточках земної кулі й гарантують максимально швидкісний відгук;
  • відсутність обмежень для розміщення сайту – панель управління дозволяє швидко й без труднощів спрямувати домен на будь-який хостинг, окремий сервер чи налаштувати його переадресацію.
 

Покупка хостингу

Створення комерційного порталу в мережі інтернету потребує також придбання хостингу – свого роду «помешкання» для вашої площадки.

Щоб купити хостинг, бізнесмену доведеться звернутися до хостинг-провайдера, який виступає в ролі «володаря онлайн-нерухомості». Хостингові компанії пропонують своїм клієнтам різні умови та тарифні плани виходячи з потреб сайту. Зазвичай обирають тариф саме за дисковим простором - місцем, яке буде потрібно для розміщення всіх файлів сайту.

Після обрання тарифу та реєстрації, клієнту надається доступ до аккаунту і він може завантажити власний сайт, або створити його за допомогою конструктора.

 

Види реклами сайту

Для ефективності сайту варто скористатися послугами маркетингового агентства чи провадити рекламу самостійно.

Популярними видами рекламування порталів середнього й малого бізнесу є контекстна реклама й соціальні мережі.

Перший варіант передбачає ведення створення рекламних об'яв ккаунтів пошукових мережах, зокрема Google та інших.

Соцмережі також сприяють можуть приводити покупців – за допомогою рекламних постів.

Наразі, коли пандемія covid-19 ставить під загрозу існування вашого бізнесу, рішення перенести його в онлайн є єдино правильним. Такий захід у період карантину захистить вас від збитків та забезпечить вашій компанії фінансове процвітання. Створити свій власний сайт можна за допомогою хостинг-провайдера Cityhost.ua, який не тільки надає можливість розмістити сайт та зареєструвати домен, а й надає безкоштовну можливість використання конструктору у кожному тарифі.

Telegram Channel