Курси НБУ $ 41.73 € 48.76
Кожен п’ятий працівник промисловості Волині – це представник харчової галузі

відзначають День працівників харчової промисловості.

Фото cheline.

Кожен п’ятий працівник промисловості Волині – це представник харчової галузі

Щороку у третю неділю жовтня в Україні відзначають День працівників харчової промисловості

Харчова промисловість Волині – це понад сто підприємств, які забезпечують третину всього обсягу переробної продукції області.

Про це під час відзначення кращих працівників галузі харчової промисловості з нагоди пофесійного свята повідомив Директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Юрій Юрченко, інформують в ОДА.

«Майже кожен п’ятий працівник промисловості регіону – це представник харчової галузі. Лише за перше півріччя 2025 року у сектор вкладено понад 800 мільйонів гривень капітальних інвестицій, а десять підприємств отримали близько 70 мільйонів грантових коштів на модернізацію виробництва», – зазначив Юрій Юрченко.

Вітальним листом Міністерства економки, довкілля та сільського господарства України за професіоналізм відзначено:

= Колектив ПП «Рожищенський м’ясокомбінат «ВЕПР»;

= Колектив ТзОВ «ВЕРБЕНА»;

= Колектив ТзОВ «Торгово-виробнича компанія «ВОЛДІ»;

= Марію Корсак, засновника ТзОВ «Шацький молокозавод».

За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток галузі Почесною Грамотою Волинської обласної державної адміністрації нагороджено:

= Ольгу Бурко, начальника лабораторії з контролю виробництва СТзОВ імені Лесі Українки;

= Валерія Кухарчука, головного інженера ТзОВ «Український м’ясний хутір»;

= Надію Манн, начальника відділу вдосконалення виробництва ТзОВ «Волиньхолдінг»;

= Юлію Сидор, пекаря-майстра товариства з обмеженою відповідальністю «Володимир-Волинський хлібозавод»;

= Василя Сироватку, інженера з охорони праці ПАТ «Теремно Хліб».

Подяку голови Волинської обласної державної адміністрації оголошено:

= Трудовому колективу ТзОВ «Український м’ясний хутір»;

= Тетяні Бабій, начальникові відділу збуту ТзОВ «Масляна»;

= Лідії Домнюк, майстрові виробничого відділу ТзОВ «Пекарня «Хлібний Край»;

= Юрію Лящуку, старшому майстрові дільниці переробки ТзОВ «Луцька Аграрна Компанія»;

= Володимиру Халімону, начальникові відділу виробництва ковбасних виробів ТзОВ «Нововолинський м’ясокомбінат»;

= Андрію Шевченку, головному лікареві ветеринарної медицини ТзОВ «Птахокомплекс «Губин».

Реклама Google

Telegram Channel