Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Її можна було врятувати!»: чоловік звинувачує чиновників у смерті вагітної родички

Чоловіку повідомили, що жінка померла від коронавірусу.

Фото stopcor.org.

«Її можна було врятувати!»: чоловік звинувачує чиновників у смерті вагітної родички

У місті Ізюм Харківської області померла жінка на 6-му місяці вагітності

Про це повідомляє депутат міськради, родич померлої Вячеслав Маслов на своїй сторінці у Facebook, передає stopcor.org.

У лікарні мені сказали що це сталося через коронавірус і те, що вона померла вдома – я повірив. А сьогодні вранці я дізнався, що виявляється вона померла вже в реанімації.

«Чиновницьке свавілля в Ізюмі триває…11 квітня сталася біда – померла моя єдина племінниця Лера Діденко. Їй було 34 роки і вона була на 6 місяці вагітності. У лікарні мені сказали що це сталося через коронавірус і те, що вона померла вдома – я повірив. А сьогодні вранці я дізнався, що виявляється вона померла вже в реанімації, а причина смерті встановлюється! Людину можна було врятувати! Можна було санітарною авіацією відправити до Харкова», – написав він.

Також він додає, що відповідальний за медицину в Ізюмі при мерії – Мацокін.

«Ми прийшли на зустріч з ним для з'ясування того, що сталося. Два депутати міськради і тесть Лери (час було обумовлено на 13:30) як видно на відео, однак він не хотів приймати депутатів міськради які зайшли до нього в кабінет і тим більше, знаючи що я є родичем Лери», – повідомив депутат.

«Вів Мацокін себе по хамськи, тому ми викликати поліцію. Сьогодні Харківська область лідирує за кількістю хворих на COVID-19 в Україні. Ніяких пояснень чиновник на наші запитання не дав і рекомендував написати на нього лист. Поки такі чиновники керують медициною в містах - смертність буде рости!», - резюмував Маслов.

Читайте також: «Коханої не стало о 03:30»: українець розповів, як від ковіду померла його вагітна дружина.

Telegram Channel