Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Волині вакцинують поліцейських

Перед вакцинацією всі правоохоронці підписали згоду на щеплення та пройшли огляд лікарів.   

Фото mena.org.ua.

На Волині вакцинують поліцейських

Правоохоронці одні із перших мають право зробити щеплення від коронавірусу, оскільки вони контактують із великою кількістю людей під час несення служби. Вже на Волині вакциновано понад 400 співробітників системи МВС

Вакцинацію на базі державної установи «Територіальне медичне об’єднання МВС України у Волинській області» розпочали близько трьох тижнів тому. Першими було щеплено персонал лікарні та правоохоронців, які вирушали у зону ООС. З понеділка, 19 квітня, розпочалась вакцинація співробітників поліції, державної служби з надзвичайних ситуацій, прикордонників, НДЕКЦ та сервісних центрів МВС України.

Про це повідомляє поліція Волинської області.

Очільник установи Валентин Подойлов розповів, що щеплення проводять вакциною Сoronavac, виготовленою в Китаї: «Ця вакцина є безпечною. Вона виготовлена за загальноприйнятними технологіями, які протягом десятків років використовують для  вироблення дієвих вакцин від різноманітних хвороб. Вакцина ліцензована, сертифікована і дозволена для проведення щеплень в Україні».

Вакцинація відбувається у два етапи. Друге щеплення необхідно зробити після 14-28 днів після першого.

Лікар зауважив, що на даний час є достатня кількість препарату для всіх охочих співробітників системи МВС, пенсіонерів та членів сімей, які мають право на медичне обслуговування в медичному закладі. «Нині на Волині щеплено вже понад 400 правоохоронців системи МВС. Вакцинація продовжується, і варто пам’ятати, що щеплення є гарантом того, що людина або не захворіє зовсім, або ж перенесе легку форму захворювання».

 

Валентин Подойлов також зазначив, що він сам вакцинувався і рекомендує кожному пройти цю процедуру, аби перемогти смертельний вірус. 

Вакцинація відбувається у два етапи. Друге щеплення необхідно зробити після 14-28 днів після першого.

Сьогодні прийняли першу дозу вакцини співробітники управління логістики та матеріально-технічного забезпечення ГУНП у Волинській області. Перед вакцинацією всі правоохоронці підписали згоду на щеплення та пройшли огляд лікарів.   

Керівник УЛМТЗ Юрій Березинський розповів, що вакцинується не лише задля своєї безпеки, а й заради рідних та близьких: «Я хочу також показати гарний приклад своєму особовому складу, що для подолання цієї епідемії потрібно все-таки вакцинуватися. Ми повинні перейматися не тільки за своє здоров’я, а й за здоров’я рідних, близьких та людей, з якими контактуєш. Мій особовий склад сьогодні в повному складі вакцинується, аби показати приклад для всіх поліцейських України».

Читайте також: У Луцьку від коронавірусу вакцинують льотчиків (Фото).

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel