Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Байден завітав на сесію Дніпровської міськради (Фото)

Дніпровська мерія.

Фото gorod.

Байден завітав на сесію Дніпровської міськради (Фото)

Це був кіт депутата

У Дніпровській міськраді вже декілька років живе рудий кіт Байден. Він є незмінним членом засідань депутатів і ходить на сесії, допомагаючи ухвалювати рішення.

Про це пише 24 канал.

Байден – це прізвисько кота, який живе поблизу міськради та час від часу з'являється на сесіях депутатів. Тому на засіданні зібралися 58 депутатів і один найважливіший член засідання – кіт Байден.

На засіданні зібралися 58 депутатів і один найважливіший член засідання – кіт Байден.

Байден, до речі, став незмінним учасником самоврядування ще до того, як його тезка Джозеф став президентом США. Рудий живе у мерії з 2019 року і потрапив туди з оголошення про термінове прилаштування.

До слова, у Львівській мерії теж живе кіт. Його вважають котячим мером Львова та назвали Левчиком. Він потрапив до Ратуші у вересні 2020 року. Крім зіркового статусу вусаню ще й завели особисту інстаграм-сторінку.

Щоб улюбленці залишатися здоровими сьогодні й завтра, їм потрібно забезпечити 100% поживних речовин. Purina® робить продукти, які подобаються котам, водночас забезпечуючи харчування, яке сприяє їхньому здоров'ю та благополуччю.

Завдяки Байдену дніпровські депутати виділяють більше грошей на захист природи. Інколи він навіть опиняється за головною трибуною і біля мікрофона.

 

Читати також:  Що робив у волинському університеті Дмитро Разумков

Джерело: 24 канал
Telegram Channel