Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Як на карантині вивчити угорську мову?

Угорська – складна та самобутня мова.

Фото buki.com.ua.

Як на карантині вивчити угорську мову?

Епідемія Covid-19 спричинила суттєві обмеження у звичному ритмі життя: необхідність навчатися і працювати з дому, замінити офлайн спілкування на онлайн і подібне

Вимушена дистанційка щоразу ніби звужує коло наших можливостей. Але чи справді так погано працювати віддалено?

Нам більше не треба добиратися на роботу й назад, нудячись у заторах й витрачаючи чимало часу на дорогу. З’являється додаткова година-дві вільного часу, який можна провести з користю для себе. Якщо правильно організувати свій розпорядок дня, то можна викроїти принаймні півгодини щодня для саморозвитку та хобі. Адже робочий графік став більш гнучким, а дехто уже давно звик працювати онлайн.

Володіння іноземною мовою дає змогу працювати викладачем чи перекладачем, обіймати ті чи інші посади в посольстві.

Віддалена робота – чудова можливість реалізувати свої задуми та плани, для яких раніше не вистачало часу. Ви можете відвідувати різноманітні курси та тренінги онлайн, займатися улюбленою справою для задоволення чи почати додатково заробляти. Усе залежить від вашої активності та бажання.

Вивчити нову іноземну мову – хороша й практична мета. Ці знання точно стануть вам у нагоді в подальшому майбутньому. А вивчення угорської допоможе розвинути пам'ять та інтелектуальні здібності.

Як вибрати хорошого репетитора угорської мови та на що звернути увагу?

Угорська – складна та самобутня мова. Угорщина – сусідня держава та член Євросоюзу. Тому навчання та робота в цій країні вважаються досить перспективними. Так, вища освіта в Угорщині значно дешевша, ніж в інших європейських країнах. Після закінчення вузу студент отримує диплом європейського зразка, який визнається в ЄС та інших державах світу.

Незалежно від спеціальності, студенти обов’язково вчать декілька іноземних мов, проходять стажування в солідних європейських компаніях, мають широкі можливості для отримання міжнародних грантів і стипендій.

Знання угорської дозволяє без проблем переїхати до цієї країни, отримати офіційну роботу чи встановити ділові контакти з угорськими компаніями.

Також Угорщина є хорошою відправною точкою для переїзду та розвитку кар’єри в інших європейських країнах. Володіння іноземною мовою дає змогу працювати викладачем чи перекладачем, обіймати ті чи інші посади в посольстві.

В українських школах угорську мову вивчають лише у прилеглих до цієї сусідньої держави територіях Закарпатської області. Тим, хто бажає вчити мову, слід заздалегідь починати пошук хорошого репетитора. Знайти педагога зовсім нескладно. Скористайтеся сервісом «Букі», який допоможе відшукати потрібного репетитора у своєму місті чи онлайн. Щоб обрати викладача, який відповідає вашим критеріям, використовуйте фільтри пошуку. У них можна вписати рівень викладання, місце проведення занять, цінові межі та спосіб сортування анкет репетиторів.

При ознайомленні з анкетами варто звернути увагу на:

  • досвід викладання та місця попередньої роботи викладача;
  • рівень освіти та періодичність підвищення кваліфікації;
  • опис професійних навичок та здобутків;
  • відгуки про викладача від попередніх учнів;
  • рівень викладання, який пропонує педагог.

Як репетитор Buki допоможе швидко та ефективно вивчити угорську мову онлайн?

Досконале володіння угорською та переїзд до Європи – заповітна мрія багатьох українців. Насправді самоізоляцію та карантинні обмеження можна використати з користю. Сьогодні мультимедійні можливості комп’ютера та мережа Інтернет дозволяють повноцінно навчатися, не виходячи з дому. Це стосується будь-яких курсів, у тому числі вивчення мов.

Репетитор угорської мови онлайн зазвичай використовує Skype, Zoom або інші програми. Ці платформи забезпечують хорошу якість зв’язку між учнем та викладачем, дозволяють демонструвати різноманітні навчальні матеріали, обмінюватися файлами та спілкуватися в чатах.

Займатися можна навіть за допомогою телефону чи планшету, підключивши навушники з мікрофоном. Також можна використовувати різноманітні інтерактивні сервіси: онлайн дошки, навчальні платформи, програми, додатки та інші ресурси. Це допоможе значно підвищити навички володіння комп’ютером, розширити знання корисних платформ та програм.

Заняття з репетитором онлайн, як і звичайні уроки, мають чітку структуру та послідовний план. Вони більш насичені цікавими та нетиповими завданнями. Викладач може без проблем застосовувати комунікативно-відтворювальний та проблемно-пошуковий методи з використанням сучасних технологій. Таким чином, учень отримує додаткові корисні навички, які неодмінно знадобляться йому у майбутній професії.

Кожен урок орієнтований на вдосконалення 4-х мовних компетентностей: говоріння, читання, письма та сприйняття мови на слух. Інтернет-простір має необмежену кількість джерел інформації, які потрібно навчитися правильно використовувати. Суттєвими перевагами навчання з репетитором угорської мови онлайн можна назвати:

  • розвиток вміння аналізувати різні ресурси та джерела, відрізняти;
  • якісну інформацію від неякісної;
  • підвищення комп’ютерної грамотності;
  • корисні рекомендації та поради щодо навчальних матеріалів;
  • формування відповідальності та самоорганізації;
  • комфортний та гнучкий графік занять.

Як вивчення угорської може стати реальністю вже за кілька місяців?

Cприймати карантин як обмеження чи як появу нових можливостей – залежить від людини. Хтось починає нудитись і деградувати, а хтось продуктивно використовує час для самоосвіти. Адже в теперішніх умовах не потрібно нікуди поспішати, хвилюватися за транспортні затори та запізнення.

Важливо лише виробити у себе чітку мотивацію та впевнено рухатися до поставленої мети.

Угорська мова – це хороший варіант з користю провести карантин та отримати нові шанси для подальшого професійного розвитку. Навіть якщо ви не плануєте найближчим часом переїжджати в Угорщину, знання мови можна використати для додаткового заробітку, спілкування або подорожей.

Це розширення культурних горизонтів, пізнання європейських традицій та вдосконалення інтелектуальних якостей.

Аби вас ніщо не відволікало від обраної цілі, зробіть кілька простих кроків:

  • визначтеся, для чого вам потрібне знання угорської мови;
  • поставте конкретну мету та завдання на найближчий час;
  • визначте, за скільки часу зможете її досягти;
  • підберіть професійного репетитора Букі;
  • регулярно відвідуйте заняття, а потім опрацьовуйте матеріал самостійно;
  • вчіться з ентузіазмом.
Telegram Channel