Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Луцькі баскетболісти вийшли у чвертьфінал Вищої ліги на зручного суперника

Лучани проходять далі і потрапляють на лучан.

Фото пресслужби БК Старий Луцьк.

Луцькі баскетболісти вийшли у чвертьфінал Вищої ліги на зручного суперника

Команда Володимира Журжія зуміла перемогти «Прометей-2» двічі

Стартова десятихвилинка стала найрезультативнішою у матчі. Перші очки у поєдинку заробили гості, але волиняни показали хто в домі господар і зуміли вийти вперед. Особливо варто відзначити результативні дії Максима Дейни, який влучав як з-під кільця, так і здалеку. Чверть закінчилася за рахунку 25-19.

Найрезультативнішим гравцем матчу став Владислав Унгурян (22 очки).

Про це інформує пресслужба лучан.

У наступних чвертях результативність команд знизилася. Особливо це стосувалося гостей, яким десь не вистачало і Клімова та Пирогова. Завдяки зусиллям Дейни та Унгуряна перевага лучан перевалила за позначку у 10 очок. Горобченко встановив остаточний рахунок десятихвилинки 42-32.

В третій десятихвилинці лучани втекли у відрив. Вчасно увімкнувся Юрченко, який до низки підбирань додав ще й набрані очки. Ще однією проблемою для тренерського штабу гостей став фол-трабл Бринюка. Перед вирішальною чвертю «Старий Луцьк» мав гандикап + 18.

Читайте також: Бєсєдін вважає, що у Динамо з'явилася психологія переможців

Стальмаков та Горобченко своїми влучаннями на якийсь момент подарували вболівальникам своєї команди надію на позитивний результат, однак господарі були сильнішими у цьому протистоянні. Коли перевага волинян досягнула 20 очок – стало очевидно, що камбеку не буде. Господарі довели матч до перемоги 77-53.  Найрезультативнішим гравцем матчу став Владислав Унгурян (22 очки).

У наступному раунді наша команда зіграє із «Львівською Політехнікою», яку перемагали чотири рази у регулярці.

Telegram Channel