Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Зоря» в серії післяматчевих пенальті здолала ФК «Олександрія» й зустрінеться з «Динамо» у фіналі Кубка України

Отакої!

Фото twitter.com/FCO1948

«Зоря» в серії післяматчевих пенальті здолала ФК «Олександрія» й зустрінеться з «Динамо» у фіналі Кубка України

Героєм зустрічі став голкіпер Микита Шевченко

Луганська «Зоря» стала другим фіналістом Кубка України. У півфіналі луганчани по пенальті пройшли ФК «Олександрія», інформує УНІАН.

Владислав Кочергін дальнім ударом на 20-й хвилині матчу вивів «Зорю» вперед. Луганчани зберігали мінімальну перевагу до останніх хвилин, але в компенсований до другого тайму час ФК «Олександрія» заробив пенальті, який реалізував Валерій Бондаренко.

На останній хвилині першого екстра-тайму «Зоря» забила, але арбітр не зарахував гол Віталія Вернидуба і не став дивитися відеоповтор.

Перед серією пенальті Віктор Скрипник замінив воротаря - Микита Шевченко вийшов замість Миколи Василя. У підсумку саме Шевченко став героєм матчу.

Перед серією пенальті Віктор Скрипник замінив воротаря - Микита Шевченко вийшов замість Миколи Василя. У підсумку саме Шевченко став героєм матчу. Спершу у «Зорі» з пенальті не забив Дмитро Іванисеня, але і у ФК «Олександрії» Каспар Дубра пробив вище. За рахунку 4:3 на користь «Зорі» Шевченко відбив удар Тимура Стецькова.

ФК «Олександрія» - «Зоря» - 1:1 (3:4 по пенальті)

Голи: Бондаренко, 90+2 (з пенальті) - Кочергін, 20.

ФК «Олександрія»: Паньків, Бондаренко (Стецьков, 78) Бабогло (Пашаєв, 46), Дубра, Вантух, Банада, Лучкевич, Ковалець (Шастал, 71), Третьяков (Мішенко, 83), Дришлюк, Сітало (Устименко, 71).

«Зоря»: Василь (Шевченко, 119), Фаворов, Іванісеня, Вернидуб, Циганікс, Назаріна, Кочергін, Юрченко, Кабаєв (Луньов, 104), Гладкий (Цвек, 95) Аллахьяр (Шахаб, 104).

Попередження: Бондаренко - Кочергін, Іванісеня, Гладкий, Циганікс.

Читайте також: Бєсєдін вважає, що у Динамо з'явилася психологія переможців.

Telegram Channel