Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Історичну пам’ятку взяли на особливий контроль

Фото сайту Павлівської територіальної громади

Історичну пам’ятку взяли на особливий контроль

В селі Старосілля, що входить до  Павлівської територіальної громади, впорядкували місце, де розміщена історична пам’ятка

    Цю місцевість рішенням виконавчого комітету Павлівської сільської ради взяли на особливий контроль і клопотатимуть про подальше її занесення до нововиявлених пам’яток архітектури місцевого значення.            

Частина архітектурних споруджень церкви Воскресіння Божого, збудованої ще в 15 -му столітті, яка була зруйнована за радянської влади, знаходилася в занедбаному стані.

З ініціативи громадського активіста, волонтера Петра Нагайовського, який заручився підтримкою сільського голови Андрія Сапожника та небайдужих  мешканців громади, навели благоустрій на цій території, вирубали кущі та дерева. Про це повідомляють на сайті Павлівської громади.

До слова,  цю місцевість рішенням виконавчого комітету Павлівської сільської ради взяли на особливий контроль і клопотатимуть про подальше її занесення до нововиявлених пам’яток архітектури місцевого значення.

 

Роксолана ВИШНЕВИЧ.

Читайте також: Пам’ятку архітектури на Левчанівської у Луцьку – відновили і більше не чіпатимутьhttps://www.volyn.com.ua/news/172392-sninu-v-lutsku-na-pam-iattsi-arkhitektury-vzhe-ne-chipatymut-kotys

Telegram Channel