Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Хто платить вам: Луческу посварився з фанатами Динамо перед фіналом (Відео)

Упродовж матчу Луческу тримався подалі від розгніваних фанатів, але після гри, дорогою у підтрибунне приміщення, все ж вигукнув до них кілька фраз англійською та російською мовами

Фото із сайту football24.ua.

Хто платить вам: Луческу посварився з фанатами Динамо перед фіналом (Відео)

Головний тренер Динамо Мірча Луческу не залишив без уваги скандальну поведінку ультрас киян

Напередодні прихильники киян вкотре продемонстрували своє ставлення до Мірчі Луческу як наставника Динамо. Під час півфінального матчу Кубка України з Агробізнесом спалахнув словесний конфлікт, пише Футбол24.

75-річний румун вже в дебютному сезоні вивів Динамо в груповий етап ЛЧ.

Упродовж матчу Луческу тримався подалі від розгніваних фанатів, але після гри, дорогою у підтрибунне приміщення, все ж вигукнув до них кілька фраз англійською та російською мовами. «Хто платить вам? Нуль підтримки. Ви – не Динамо», – лунало з вуст румунського фахівця. Відео було опубліковане на YouTube-каналі «Великий футбол».

Реклама Google

Нагадаємо, 75-річний румун вже в дебютному сезоні вивів Динамо в груповий етап ЛЧ, у якому кияни посіли третє місце. У Лізі Європи «біло-сині» вилетіли в 1/8 фіналу, а на внутрішній арені мають шанси на «золотий дубль». Одна перемога в чотирьох матчах зробить динамівців чемпіонами УПЛ, а в фіналі Кубка України команда Луческу зіграє проти Зорі.

Читайте також: Бєсєдін вважає, що у Динамо з'явилася психологія переможців

 

Telegram Channel