Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Житомирський бронетанковий завод передав на фронт чергову партію БМП

Все для Перемоги!

Фото Укроборонпром.

Житомирський бронетанковий завод передав на фронт чергову партію БМП

Роботи завод виконав із випередженням графіка, хоча був обмежений у фінансуванні

Державне підприємство «Житомирський бронетанковий завод», яке входить до складу «Укроборонпрому», передало українським військовим чергову партію БМП-2. Роботи завод виконав із випередженням графіка, хоча був обмежений у фінансуванні.

Про це повідомляє hromadske.ua з посиланням на пресслужбу концерну.

Це вже друга передача військової техніки від цього заводу Збройним силам України у 2021 році.

Там наголошують, що техніку передали повністю готовою до бойового застосування відповідно до умов державного контракту. Це вже друга передача військової техніки від цього заводу Збройним силам України у 2021 році.

Зазначимо, що з 19 квітня новим керівником державного підприємства «Житомирський бронетанковий завод» є Геннадій Гращенков. Раніше він обіймав посаду головного конструктора з серійних виробів у Харківському конструкторському бюро з машинобудування імені О. О. Морозова.

Роботи з випередженням графіка у квітні 2021 року також виконав Львівський бронетанковий завод, який теж входить до складу «Укроборонпрому». Він передав українським військовослужбовцям п’ять модернізованих танків Т-64 та Т-72.

Їх укомплектували сучасними системами управління вогнем, внутрішнього і зовнішнього зв’язку та комунікації, приладами денного та нічного бачення, камерами заднього виду, супутниковою навігацією та динамічним захистом.

Читайте також: На Волині затримали контрабандиста.

Telegram Channel