Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У місті на Волині зібралися вчителі-логопеди

Фото зі сторінки Володимир-Волинського ЦПРПП у Facebook.

У місті на Волині зібралися вчителі-логопеди

Відбулась зустріч новоствореної професійної спільноти вчителів-логопедів та вчителів-дефектологів

На базі Володимир-Волинського центру професійного розвитку педагогічних працівників відбулась зустріч новоствореної професійної спільноти вчителів-логопедів та вчителів-дефектологів, інформує Володимир-Волинський ЦПРПП.

На зустріч була запрошена директор Володимир-волинського ЦПРПП Страхорчук Людмила, яка розповіла про місію центру та відповіла на запитання учасників спільноти. Консультантка Людмила Салабай поділилася планами на майбутнє щодо співпраці з професійною спільнотою.

У цей день працював майданчик цікавих ідей, де корекційні педагоги ділились надбаннями з власного педагогічного досвіду.

У цей день працював майданчик цікавих ідей, де корекційні педагоги ділились надбаннями з власного педагогічного досвіду.

Тетяна Гуща (ЗДО №2) продемонструвала авторські дидактичні посібники, виготовлені власними руками. Ольга Вовчук (ЗДО, ЗОШ с. Суходоли, с. Заріччя) продемонструвала роздатковий матеріал з формування мовленнєвої компетентності у дітей старшого дошкільного віку з фонетико-математичним недорозвиненням. Леся Пилипець (ЗДО №8) продемонструвала вправи з кінезіології. Світлана Яремчук (ЗДО №3), Алла Діяк (НВК №3) розповіли про використання корекційного потенціалу логопедичної роботи у процесі подолання вад звуковимови в осіб з ООП. Дар᾽я Даниленко (ЗДО№2) удосконалила знання присутніх щодо підвищення кваліфікації за допомогою освітнього проєкту «Всеосвіта».

Telegram Channel