Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Поки родина готувалася до вечері, 20-річний хлопець застрелився через кредити (Відео)

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Поки родина готувалася до вечері, 20-річний хлопець застрелився через кредити (Відео)

На Кіровоградщині 20-річний хлопець повернувся з армії і на власному подвір'ї вкоротив собі віку, лишивши прощальний лист та відео, в якому називає ім'я винуватця його загибелі

Юнак пішов з життя через чужі борги, передають nnovosti.info.

Гучний постріл пролунав на околиці села Свердликове близько 21:00. Спочатку люди подумали, що то мисливці облаштували облаву на лисів, аж поки зранку не дізнались новину про загибель їх односельця.

Аж раптом на телефон надійшло повідомлення про те, що Владислав має намір відправитися на той світ.

Того фатального вечора родина саме готувалася до вечері. Аж раптом на телефон надійшло повідомлення про те, що Владислав має намір відправитися на той світ. Вже за кілька секунд на подвір’ї пролунав фатальний постріл. Хлопець поцілив собі у голову з саморобної зброї.

Пізніше з’ясувалася страшна річ. Свою загибель юнак планував заздалегідь. На власному телефоні хлопець залишив прощальне відео, а на своїй сторінці у соцмережі залишив пост, де назвав особу, причетну до його смерті. Як виявилось, товариш по службі вмовив його взяти гроші у борг, але у Владислава не було чим повертати ці кілька кредитів на загальну суму 25 тисяч гривень.

У поліції відкрили кримінальне провадження за статею доведення до самогубства.

Читайте також: Вистріл в голову: волинський прикордонник застрелився з автомата.

 

Telegram Channel